Mojave kurulum sorunu

Heartsbane

Hectopat
Merhaba,

Güncel olarak High Sierra kullanıyorum, ama yeni arayışlar ve zaman geçirme adına sistemim uyumsuz olmasına rağmen Mojave kurmaya çalışıyorum. Mojave'yi USB'den yüklüyorum ardından diske kuruyorum(ayrı bir bölümüne), bilgisayarı yeniden başlatıyorum gerekli ayarları yapıp diskten başlatıyorum fakat kod yüklenirken duruyor ve herhangi bir tepki alamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce tüm sistem bilgilerinizi belirtin.
Hangi satırda kalıyor? Bu arada zaten;
Bilgisayar USB yi doğru yazmamış,daha sonradan silmek amacıyla High Sierra'nın yanına kurulum yaptım. USB'nin içindekileri bozdum,tekrar yüklemek istediğim için Windows açmaya çalıştım diğer HDD den ve Windows çöktü. Şimdi başka bir bilgisayardan indiriyorum ve o bilgisayardan yazdıracagim USB ye durum güncellemesi yapacağım en yakın vakitte.
Merhaba,

Güncel olarak High Sierra kullanıyorum, ama yeni arayışlar ve zaman geçirme adına sistemim uyumsuz olmasına rağmen Mojave kurmaya çalışıyorum. Mojave'yi USB'den yüklüyorum ardından diske kuruyorum(ayrı bir bölümüne), bilgisayarı yeniden başlatıyorum gerekli ayarları yapıp diskten başlatıyorum fakat kod yüklenirken duruyor ve herhangi bir tepki alamıyorum.
Clover Ekranında Bazı ayarları değiştirerek sorunu çözmeyi başardım. Fakat mac'in USB nin sadece "kealODmojavr10146" Kısmını görüp,diğer gerekli uygulamaların olduğu bölümü görmemesi beni şaşırttı.
Yaptığım ayarlardan bazıları ;
Güvenli mod
İntel işlemci seçeneklerini ayarlardan devre dışı birakma.
Not: Sizin bilgisayarınızda son çare olarak farklı seçenekleri deneyerek bulabilirsiniz, Sonuçları ne olur bilmiyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı