Mojave Yükleme Ekranında Donma

cemcem2818

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Hackintosh olarak Mac OS Mojave kurulumu gerçekleştiriyorum.

Verdiğim bağlantıdan gerekli dosyayı indirip videoda gösterildiği gibi USB belleğimin içine yazdım.

BIOS ayarlarında XHCI & EHCI ayarları mevcut değildi. Onun haricinde geriye kalan ayarları yaptım.

Config dosyaları videoda gösterildiğinden farklı o nedenle öncelikle "intel" yazan config dosyasını sonrasında "intelfixed" yazan config dosyasını deneyerek kurulum işlemlerini gerçekleştirmeye çalıştım(dizüstü bilgisayara kurulum yapmaya çalıştığım için intelpc veya intelpcfixed configlerini seçmedim).

Diskimi biçimlendirme işlemini başarıyla tamamladıktan sonra yükleme ekranında hata veriyor ve yüklemeye devam etmiyor. Hata ile ilgili görselleri aşağıya ekliyorum.

İki sorum var:
1- Bu sorunu nasıl çözerim?
2- Eğer kurulum işlemini başarı ile tamamlayabilirsem, Xcode vb. geliştirici araçlarını sorunsuz kullanabilir miyim?

Laptop Bilgileri:
Model: Asus X556UQK
CPU: i7-7500U
Ekran Kartı: GTX 940MX
RAM: 12GB

WhatsApp Image 2020-01-16 at 9.20.59 PM.jpeg
WhatsApp Image 2020-01-16 at 9.21.00 PM.jpeg

macOS Mojave 10.14.6 AMD & Intel Güncel Kurulum İmajı - Technopat Sosyal
Config dosyaları videoda gösterildiğinden farklı o nedenle öncelikle "intel" yazan config dosyasını sonrasında "intelfixed" yazan config dosyasını deneyerek kurulum işlemlerini gerçekleştirmeye çalıştım(dizüstü bilgisayara kurulum yapmaya çalıştığım için intelpc veya intelpcfixed configlerini seçmedim).
Düzenleme:
Altta verdiğim bağlantıdaki adımları takip ederek yapmaya çalıştım. Bu sefer direkt olarak boot işlemini başlattıktan sonra Apple logosunda kalıyor.
[Çözüldü]MacOS kurulum yaparken elmada takılı kalıyor - Technopat Sosyal
Altta verdiğim bağlantıdaki adımları takip ederek yapmaya çalıştım. Bu sefer direkt olarak boot işlemini başlattıktan sonra Apple logosunda kalıyor.
Apple logosunda takılma sorununu çözdüm fakat yine kurulum esnasındabir hatayla karşılaştım:
"Can not connect to /var/run/systemkeychaincheck.socket: No such file or directory" new.jpeg

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı