Atli1Filozof Hectopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 20 25 Ocak 2020 #1 Overclock yapmadan Xeon X5650'yi molex to 8 pin besleyebilir mi? Eğer sorun olmadan İşlemciyi beslerse ilerde overclock yapılabilir mi? PSU:High Power hpe-500-a12s Ram:8 GB ddr3 1600 mhz Ekran Kartı : R7 370 2 GB
Overclock yapmadan Xeon X5650'yi molex to 8 pin besleyebilir mi? Eğer sorun olmadan İşlemciyi beslerse ilerde overclock yapılabilir mi? PSU:High Power hpe-500-a12s Ram:8 GB ddr3 1600 mhz Ekran Kartı : R7 370 2 GB
KS KS Atli1Filozof Hectopat Katılım 15 Şubat 2019 Mesajlar 20 26 Ocak 2020 #11 Mithat Berhan dedi: Çeviriciler sağlıklı değil diyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Bir kaç ay kullanıcam hocam ondan sonra yeni psuya geçerim hocam anakartıma zarar vermez değil mi? Mithat Berhan dedi: Çeviriciler sağlıklı değil diyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ben internetten araştırdım da sadece molex to 8 pin ekran kartları için var bunu anakarta bağlarsam bir porblem olur mu? Son düzenleme: 26 Ocak 2020 Artı 0 Eksi
Mithat Berhan dedi: Çeviriciler sağlıklı değil diyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Bir kaç ay kullanıcam hocam ondan sonra yeni psuya geçerim hocam anakartıma zarar vermez değil mi? Mithat Berhan dedi: Çeviriciler sağlıklı değil diyorlar hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam peki ben internetten araştırdım da sadece molex to 8 pin ekran kartları için var bunu anakarta bağlarsam bir porblem olur mu?