Xeon X3440 sisteme güç gidip geliyor

Padow35

Centipat
Arkadaşlar, öncelikle olayı en baştan anlatıyorum şimdi ben anakart ve işlemci değiştirdim, başka hiçbir parçayı değiştirmedim. Sistemi kurdum, sorunsuz bir şekilde açıldı. Windows ekranı geldi, 5-10 dakika driverları kurarken sistem birden kapandı ve güç kaynağından yanık kokusu geldi. Sonra hemen 5-6 saniye aralıklarla fanlar dönüyor duruyor bu şekilde kaldı. Hemen fişi çektim PSU'yu attım, yanan PSU Everest 350 Watt olandı bu arada, sonra Cooler Master'in yeni PSU'sunu aldım 350 Watt sistemi kurdum ve aynı sorun. Sisteme güç gidip geliyor bu şekilde kalıyor, asıl sorun şurda; ekran kartını çıkardığım zaman sistem açılıyor fanlar dönüyor ama ekran kartı olmadığı için ekranı göremiyorum. Bu yüzden sistem çalışıyor mu bilmiyorum ama ekran kartını takınca aynı şey oluyor. Ne olur yardımcı olun kafayı yemek üzereyim 6-7 aydır para biriktirerek topladım bu sistemi 2. el aldım bütün parçaları ama çalışıyordu hepsi eminim ne olduysa PSU yandıktan sonra oldu.

Burada ekran kartı takılıyken aldığım hata.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada da ekran kartını çıkartıp sistemi başlatınca.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistemim;

ASRock H55M-LE.
Xeon X3440.
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti Gigabyte Windforce 2X O.C Edition 4 GB.
4+4 1600 MHz RAM 8 GB.
Cooler Master 350 Watt PSU.
80 GB HDD.
320 GB HDD.

Değiştirdiğim anakart ve işlemci de;
DP965LT Intel anakart.
Q6700 işlemci.
DDR2 sistem bu şu anki DDR3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı