A ardorc Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 50 21 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, bir Molex güç çıkışına üst üste kaç adet Molex kablosuna sahip fanlardan takabiliriz? Diyelim bağlayabiliyoruz, ne kadar çok bağlarsak güç o kadar bölünür ve fanlar o kadar yavaş mı döner? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Arkadaşlar, bir Molex güç çıkışına üst üste kaç adet Molex kablosuna sahip fanlardan takabiliriz? Diyelim bağlayabiliyoruz, ne kadar çok bağlarsak güç o kadar bölünür ve fanlar o kadar yavaş mı döner?
srdryldrm Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 288 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #2 ardorc dedi: Arkadaşlar, bir Molex güç çıkışına üst üste kaç adet Molex kablosuna sahip fanlardan takabiliriz? Diyelim bağlayabiliyoruz, ne kadar çok bağlarsak güç o kadar bölünür ve fanlar o kadar yavaş mı döner? Genişletmek için tıkla... Yavaş dönmez, ona göre güç çeker. Kablonun desteklediği kadar ekleme yapabilirsin, ben de 4 tane takılı var mesela, hiç sorun yaşamadım. Artı 0 Eksi
ardorc dedi: Arkadaşlar, bir Molex güç çıkışına üst üste kaç adet Molex kablosuna sahip fanlardan takabiliriz? Diyelim bağlayabiliyoruz, ne kadar çok bağlarsak güç o kadar bölünür ve fanlar o kadar yavaş mı döner? Genişletmek için tıkla... Yavaş dönmez, ona göre güç çeker. Kablonun desteklediği kadar ekleme yapabilirsin, ben de 4 tane takılı var mesela, hiç sorun yaşamadım.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.616 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 21 Mayıs 2021 #3 Güç tüketimi artar bölünmez. Benim kasamda 3 tane üstüste takılı. Artı 0 Eksi
3 384311 Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 5.826 Makaleler 6 Çözümler 20 21 Mayıs 2021 #4 ardorc dedi: Arkadaşlar, bir Molex güç çıkışına üst üste kaç adet Molex kablosuna sahip fanlardan takabiliriz? Diyelim bağlayabiliyoruz, ne kadar çok bağlarsak güç o kadar bölünür ve fanlar o kadar yavaş mı döner? Genişletmek için tıkla... Hepsine aynı güç gittiği için dönüş hızına etki etmez. Kablonun desteklediği kadar takabilirsin. Artı 0 Eksi
ardorc dedi: Arkadaşlar, bir Molex güç çıkışına üst üste kaç adet Molex kablosuna sahip fanlardan takabiliriz? Diyelim bağlayabiliyoruz, ne kadar çok bağlarsak güç o kadar bölünür ve fanlar o kadar yavaş mı döner? Genişletmek için tıkla... Hepsine aynı güç gittiği için dönüş hızına etki etmez. Kablonun desteklediği kadar takabilirsin.