Monaco 1-0 Galatasaray

• Konuyu başlatan Darqx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 270
Makaleler
3
Galatasaray, deplasmanda Monaco'ya 1-0 mağlup oldu. Yine bir Avrupa maçı, yine Galatasaray mağlup...Üst üste alınan 2., toplamda 3. mağlubiyet oldu Şampiyonlar Liginde. Maç tamamen Okan Buruk'a yazar.

İlk yarı bir kaç pozisyonu değerlendiremeyince 2. yarı oyunun üstünlüğü tamamen Monaco'ya geçti. Futbolcularda 45 dakikalık kondisyon varmış, bunu gördük. Okan'ın mükemmel teknik ekibinin eseri.

Bu maçla bir kez daha anlamış oldum ki, Okan asla ama asla Avrupa çapında bir teknik direktör olamayacak. Ne geçiş oyunu, ne set oyunu, ne kontra atak, ne organize atak, ne hızlı hücum 4 senede bunların hiç birini yaptıramadı. 4 sene takımın başında olan teknik direktörden bahsediyoruz, az buz bir süre değil. Olsa olsa en fazla Lig'de başarılı olur, o da Fenerbahçe ve Beşiktaş toparlayana kadar. Çok ama çok acilen gönderilmesi lazım, çok ciddi söylüyorum takımda kalması bize zarar. Kendisinden daha fazla verim alamayız. Alacağımız verimi ligde aldık. 3 senede Avrupa'da prestijimizi yerle bir etti. Sıkıldım artık maç kaybetmemizi görmeye, oyun olarak ezilmeye. Galatasaray gibi bir takımda bu tarz Anadolu'dan topladığı antrenörlere Şampiyonlar Liginde oynayan takımı emanet etmek akıl mantık işi değil.

İlk 24 bu gidişle çok zor, eleneceğimizi düşünüyorum. Keza kalan maçlar Atletico ve Manchester City maçları. Bunun kadar kolay olmayacak. Bu sene de Avrupa yolculuğu kısa sürecek.

Son düzenleme:
Şaşırmadığım bir skor. Gol ortasının yapıldığı kornerde korner verilir verilmez gol geleceğini hissedip "eyvah" demiştim zaten. Monaco duran topları iyi kullanan bir takım, biz de son zamanlarda kornerden gol yemeye bayılıyoruz, zaten adamlar golden önceki 15 dakikada çok fazla pozisyon bulmuş ve kaçırmıştı. Gol "geliyorum" diye bağırıyordu resmen.

İlkay, Icardi bitmiş; Sara bu takımda yedek olmayı bile hak etmiyor.

İlk yarı bir kaç pozisyonu değerlendiremeyince 2. yarı oyunun üstünlüğü tamamen Monaco'ya geçti. Futbolcularda 45 dakikalık kondisyon varmış, bunu gördük. Okan'ın mükemmel teknik ekibinin eseri.
Bu adam akıllı değil ya. Bu adamın beyni yok, anca küfür öğreniyor. Tam bir aptal.

Okan hocayı avrupanın dışına çıkartmayacaksın. Gerekirse maçı istanbuldan görüntülü anlatacak. Eleman dışarı çıkınca batırıyor.
Dört sene de insan az bir şeye alışmaz mı ya? alışmamaya yemin etmiş. İlk 8'e girmeyi düşünüyorken şimdi 24'den düşeceğiz. Abi bu adamın tek kalma yönü Fenerbahce derbisi kaybetmiyor. Yeni gelen adam şimdi başarılı olur ama derbileri yenilir diye korkuyorlar. Ne yapacağız bilmiyorum, ben bu adamdan çok sıkıldım.

Yedek kadroya bakın. 2. yarı maçı alıcak / kurtaracak adam yok.
1765318854801.png

Yedek kadroya bakın. 2. yarı maçı alıcak / kurtaracak adam yok.
Eki Görüntüle 2619056
Her şeyi yedeklere bırakamazsın. Çıkan ilk 11 maçı kazanmak için yeterli bir 11'di. Ama dediğim gibi, bir hücum planımız bile olmadığı için çoğu tehlikeye dönüşmedi/devamını getiremedik. Ne savunma var, ne hücum...

Bir de Okan'ın 4 senede alt yapıdan bir oyuncu bile çıkaramamış olması kendisinin ayıbıdır.

Bir Fenerbahçeli olarak maçı sonuna kadar izledim. Şahsen kanser oldum diyebilirim.

Torreira'ya mı dert yanalım, Sara'ya mı çözemedim. Rezaletti, rezalet.
Abi sen gelip böyle bir kadroyla bu kadar plansız bir iş nasıl yapabiliyorsun, hakikaten anlaması güç.

@Wlixe hocam yorumun nedir?

Çıkan ilk 11 yeterli değildi, Osimhen hala ve hala %100 halinde değil. İlkay hala dönemedi, orta sahada takımın en kritik oyuncusu oyunun iki yönünü de oynayacak adamın Lemina sakattı. Takımın pili ilk 45 dakika kadardı ki o sürede de mis gibi top oynadık, üstelik İlkay kale dibinde atabilse direkt biterdi şu maç. Sorunu tamamen başkalarına yüklemem hocanin da suçu var elbette ama en başta laf edeceğimiz kişiler Icardi, Sara ve Sallai. 3 laubali, rezalet, topçu bile olmayan adamlar sattı bugün maçı. Devre arasi acilen orta saha, sol stoper ve forvet çekelim şu takıma. Play off aşamasında şansımız olsun.

Bende fenerliyim maçı izledim. Galatasaray dua etsin maç 5-6 0 bitmedi. Rezalet bir oyun bu oyunla sonraki maçlarını kazanma şansı yok takımlarda direk a kalite zaten. Günay kardeşimi tebrik ediyorum oyuna girip 10 saniyede gol yeme rekoru kırdı.

Galatasaray, deplasmanda Monaco'ya 1-0 mağlup oldu. Yine bir Avrupa maçı, yine Galatasaray mağlup...Üst üste alınan 2., toplamda 3. mağlubiyet oldu Şampiyonlar Liginde. Maç tamamen Okan Buruk'a yazar.
Maçın en büyük sorumlularından biri Okan Buruk ama ''tamamen Okan Buruk'a yazar'' yorumuna katılmıyorum. Algıda seçicilik yapıyorsun. İlk yarıda çok net, karşı karşıya pozisyonlar kaçırdık. O pozisyonları Şampiyonlar Ligi'nde kaçırma gibi bir lüksün yok. Kaçırdın, sonuç ortada.
Yediğimiz golde Günay'ın çok büyük hatası var. Muslera'dan formayı alamayınca kendini tamamen salmış, ZTK'da izlediğimiz Günay'dan eser yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı