catchthefire
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, A2 ehliyet aldım ve ilk kez motor sahibi olacağım. Bütçem kısıtlı bu yüzden Çin malı alma vs. gibi öneriler yapmayın ricamdır. Elimde olsa tabii ki alırım orası ayrı, kalitesi tartışılmaz. Mondial Xtreme 200i modeli karşıma çıktı. Sıfır fiyatları 70 bin civarlarında ama ikinci elde daha uyguna buldum.
Bu motorun kronikleri olduğunu okudum birçok yerde ve kullanıcı yorumlarında. Kullanan arkadaşlar bahsederse sevinirim bu motorun iyi ve kötü yönlerini. Daha önce hiç cross motor sürmedim, araziye çıkmayı düşünmüyorum ve boyum 178. şehir içi kullanımlarda boy yeterli olur mu? Lastikler problem çıkarır mı ve titreşimi ne durumda? Şimdiden teşekkürler.
Bu motorun kronikleri olduğunu okudum birçok yerde ve kullanıcı yorumlarında. Kullanan arkadaşlar bahsederse sevinirim bu motorun iyi ve kötü yönlerini. Daha önce hiç cross motor sürmedim, araziye çıkmayı düşünmüyorum ve boyum 178. şehir içi kullanımlarda boy yeterli olur mu? Lastikler problem çıkarır mı ve titreşimi ne durumda? Şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: