Mondial Xtreme 200i hala alınabilir mi?

catchthefire

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, A2 ehliyet aldım ve ilk kez motor sahibi olacağım. Bütçem kısıtlı bu yüzden Çin malı alma vs. gibi öneriler yapmayın ricamdır. Elimde olsa tabii ki alırım orası ayrı, kalitesi tartışılmaz. Mondial Xtreme 200i modeli karşıma çıktı. Sıfır fiyatları 70 bin civarlarında ama ikinci elde daha uyguna buldum.
Bu motorun kronikleri olduğunu okudum birçok yerde ve kullanıcı yorumlarında. Kullanan arkadaşlar bahsederse sevinirim bu motorun iyi ve kötü yönlerini. Daha önce hiç cross motor sürmedim, araziye çıkmayı düşünmüyorum ve boyum 178. şehir içi kullanımlarda boy yeterli olur mu? Lastikler problem çıkarır mı ve titreşimi ne durumda? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, A2 ehliyet aldım ve ilk kez motor sahibi olacağım. Bütçem kısıtlı bu yüzden Çin malı alma vs. gibi öneriler yapmayın ricamdır. Elimde olsa tabii ki alırım orası ayrı, kalitesi tartışılmaz. Mondial Xtreme 200i modeli karşıma çıktı. Sıfır fiyatları 70 bin civarlarında ama ikinci elde daha uyguna buldum.
Bu motorun kronikleri olduğunu okudum birçok yerde ve kullanıcı yorumlarında. Kullanan arkadaşlar bahsederse sevinirim bu motorun iyi ve kötü yönlerini. Daha önce hiç cross motor sürmedim, araziye çıkmayı düşünmüyorum ve boyum 178. şehir içi kullanımlarda boy yeterli olur mu? Lastikler problem çıkarır mı ve titreşimi ne durumda? Şimdiden teşekkürler.

Hocam tum crosslar şehir içi için uygun degil lastik konusunda hele stok ise çöp denebilir bende istediğimden araştırmıstım onerim cross için kesinlikle Çin almayın butceyı artırıp dusuk model hondaşara bakın şahsen ben oyle yapıyorum illaki zamanla bulabileceğiniz düşünüyorum.

Şahsen çok fırsat yakaladık ama bütçeye tam tuturamadıgımızdan kaçırdık 🙂

Şahsen çok fırsat yakaladık ama bütçeye tam tuturamadıgımızdan kaçırdık 🙂

İlk motorum yağına suyunu katıp kafam çok ağrımasın dersen tavsiye etmem. 3 yıl olacak yakında sanırım hala memnunum. Alıp da araziye girmemek mümkün değil mesela şu an.d
17378790112534083031203193515433.jpg

İlk motorum yağına suyunu katıp kafam çok ağrımasın dersen tavsiye etmem. 3 yıl olacak yakında sanırım hala memnunum. Alıp da araziye girmemek mümkün değil mesela şu an.d
Eki Görüntüle 2407491
Hocam bu fiyat bandında bir motordan kronik beklememek hata olur tabi ki ama aldıktan sonra başımı çok ağrıtır mı? Şehir içinde düşünüyorum ben ama ilerisi için bir şey diyemem tabi ki arazı açısından. Yakıt tüketimi konusunda nasıl?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı