Xtreme Max 200i alınır mı?

alpmuammer

Yoctopat
Daha fazla  
Xtreme Max 200i alacağım güzel motor mu ve böyle çatara patara yapan bir egzoz istiyorum, önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
“Çatara patara yapan egzoz” yasal değil. Cezanı yersin motorunu da bağlatırsın. Ben de X pulse öneririm fiyatı tuzlu gelmiş anlaşılan. Gene de aynısını öneririm gerekirse ertele biraz daha para biriktir ama çin işi motorlara bulaşma. X pulse veya ikinci el Honda crf250.

“Çatara patara yapan egzoz” yasal değil. Cezanı yersin motorunu da bağlatırsın. Ben de X pulse öneririm fiyatı tuzlu gelmiş anlaşılan. Gene de aynısını öneririm gerekirse ertele biraz daha para biriktir ama çin işi motorlara bulaşma. X pulse veya ikinci el Honda crf250.
Xtreme max 200i de sadece kronik sıkıntıları olduğunu duymuştum ve sizin dediğiniz motorlar dediğim gibi tuzlu ve çatara patara yapan egzoz yasal olmadığını biliyorum sadece o motorun bağırması hoşuma gidiyor

Xtreme Max 200i de sadece kronik sıkıntıları olduğunu duymuştum ve sizin dediğiniz motorlar dediğim gibi tuzlu ve çatara patara yapan egzoz yasal olmadığını biliyorum sadece o motorun bağırması hoşuma gidiyor

Ben söylediğim gibi lafımın arkasındayım. Hayatta bir şeyler her an hemen olacak diye bir şey yok. İnsanlar ekonomik sebeplerden ötürü zar zor mal mülk sahibi oluyorlar. Almışken de iyi bir şey almak istiyorlar ve bu herkesin hakkı. Bir şeyin o an olmasından ise bir süre sonra daha iyi bir şekilde olması daha iyi. Ben sana al demem. Kusura bakma. Derim ki paranı biriktir biraz daha bekle biraz daha kazan daha iyi daha kaliteli daha güzel bir motosiklet al. Önerilerimin de arkasındayım Hero X Pulse veya Honda CRF

X pulse ikinci ellerde gayet fiyatı güzel parçaları da uygun fiyatlı sadece servisi pahalı kaldı ki geneli öyle. Garantisi de var. 95-110 TL arasına temiz X pulse bulabilirsin. Max 200'e bile 80 isteyen var. X pulse'um var Max ile takas istiyor 😃

X pulse ikinci ellerde gayet fiyatı güzel parçaları da uygun fiyatlı sadece servisi pahalı kaldı ki geneli öyle. Garantisi de var. 95-110 TL arasına temiz X pulse bulabilirsin. Max 200'e bile 80 isteyen var. X pulse'um var Max ile takas istiyor 😃
55 ye de var 2.el sıfır sağlam kada yani o yüzden sordum da

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı