Mondial Xtreme Max 200i alınır mı?

50bin-130bin arası düşünüyorum çok zorlanmayacağım cross tarzı

Kullandıktan sonra satmakta zorluk yaşamayacağım bir cross önerir misiniz?
50-130 bin TL çok uçuk aralık farklı olan bir bütçe. 130 küsür bin liralara çıkmayı göze alıyorsanız X-Pulse 200 Pro tavsiye ederim. 2023 Aralık ve sonrası olan modellere bakın.

@AuroraTOD
Xtreme 200 ile 20 bin km tecrübem var. Boy 170 ve ilk motorun ise Xtreme tavsiye etmem. Yüksek gelir. 130 veririm dersen xpluse al. Abi bana plaka lazım değil araziye gireceğim dersen dirty paws da bakabilirsin. Benim de ilk motorum değildi ama motordan soğuttu. Uzun zaman sonunda bitirdim motoru ama yoruldum.
Xtreme alınca 60 bin verdin ya o motor sana bir 20 bin daha harcatacak. Ben aldığımda sıfır fiyatının yarısı kadar masraf yaptım. Tabii ki ben motorun enjeksiyondan tut boyadan tut aklına gelecek her şeyini değiştirdim.
Eğer ki temiz bir Xtreme bulursan 50 60bine denk geliyor al kaçırma bu dediğim bütçen yoksa tabii.
Tavsiyem sıfır motor alıp kendin modifiye yapman olur. Millet içinden geçiyor motorun.
Onun dışında çok keyifli motordur, amortisörü iyidir atlamaya zıplamaya gelir. Teker vs yapabilirsin. Ben uzun yol vs yapıyordum memnundum. Torku güzeldir rapma vs çıkar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı