Mondial Xtreme Max 200i alınır mı?

AuroraTOD

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060 8 GB
İ9-13900HX (13.nesil) 2.20GHz
32GB RAM
1TB SSD
Windows 11
Meslek
Devlet Memuru
Selamlar. Daha önce motor çok kullanmadım, şahsi motorum olmadı, arkadaşlarımın motorlarını kullandım. XT 600, RS 200. motorlara kolay hakim olabildiğimi düşünüyorum ve toprak yollar için Mondial Xtreme Max 200i düşünüyorum. Daha önce kullanan var mı? Veya benim gibi motorda yeni birine ne önerirsiniz? Boy 170cm.

Selamlar. Daha önce motor çok kullanmadım, şahsi motorum olmadı, arkadaşlarımın motorlarını kullandım. XT 600, RS 200. motorlara kolay hakim olabildiğimi düşünüyorum ve toprak yollar için Mondial Xtreme Max 200i düşünüyorum. Daha önce kullanan var mı? Veya benim gibi motorda yeni birine ne önerirsiniz? Boy 170cm.

Cross motor seviyorsanız alabilirsiniz herhangi bir kronik hatası olmadığını biliyorum.

Çin malı almayın derim, Honda Dior'ya da Yamaha rayzr uzun yıllar sorunsuz çalışacaktır.

Daha doğru bir seçim olur.

Hocam çok fazla kroniği var almayın derim, bütçe ne kadar bu arada?

50BIN-130bin arası düşünüyorum çok zorlanmayacağım cross tarzı.

Kullandıktan sonra satmakta zorluk yaşamayacağım bir cross önerir misiniz?

Bu fiyatlara Çin malı dışında cross bulmak zor ama büyük ihtimal satmana gerek kalmaz, 20 binde kol kırar vb şeyler.

Hero markası bir nebze kaliteli ve uygun, bu markanın cross modelleri var diye hatırlıyorum ama fiyatlarına hakim değilim.

Kapımda 180binde Honda activa var hala taş gibi ama ben hiçbir cin malının 20-30 bin kilometre yaptığını görmedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı