Monitör AA'ya etki eder mi ?

gamingr

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde monitör var kasa toplayacağım fakat bir sorum var. Şu an monitör HDMI kablosu ile laptopuma bağlı ve Antialiasing özellikle oyunlar çok kötü denebilir.
Laptopum:
Asus GT550M 2gb 128bit
I7 2630QM 2.0 ghz turbo ile 3.0
8 gb ram

Alacağım sistem 3.100 TL civarı olacak;
Asus GTX 770 2GB 256bit Dcu2
Asus Z97-AR
I7 4790 3.6ghz ve 8 gb ram
Monitör;
AOC e2352 Phz Özellikleri:
Viewable Image Size23" (16:9)
Brightness (typical)250 cd/m2
Contrast Ratio20000000:1
Response Time5ms
Optimum Resolution1920 x 1080 @ 60Hz
Colors Supported> 16 Million
Digital InputHDMI with HDCP
Built-in Stereo SpeakersYes / 2W
ENERGY STAR � CompliantYes
[TBODY] [/TBODY]
Anti aliasign benim laptopum ile mi ilgilidir yoksa monitöründe etkisi var mıdır ? Yeni monitör için bütçeyi zorlamalı mıyım yoksa gerek yok mu ? Yeni kasayı bu monitöre bağlarsam yine AA ile ilgili sorunlar oluşur mu sizce ?(n)
Şimdiden teşekkürler.

Fark ettimde aynı bozulmalar laptop ekranında da belli oluyor ama ufak olduğu için göze batmıyor.:) Sanırım monitörde sorun yok aslıdna pc de de yok. :) Alıp denyeceğim. FSX dışında fazla oyun oynamadığım için GTX 770 e yöenldim GTX 970 diğer oyunlar içinde bana göre abartı oluyor biraz :) Fakat bütçemi yükseltirsem GTX 970 eklerim veya ssd yi çıkartıp alabilirim ama 5-10 fps yüksek almak için 300-400 tl fark vermek abartı oluyor. (n)

GTX 970 ile GTX 770 arasında 5-10 FPS mi fark var diyorsunuz ? Dostum kart daha yeni çıktı ayrıca DX12 desteği var. NVIDIA kartı güncellemeler ile güçlendirecektir ve GTX 770 ile arasında gözle görülür bir fark var bence. Eğer her oyunu ultra'da oynama gibi takıntınız yoksa GTX 770 alın. GTX 970 en az 2 sene ultra ayarlarda götürür sizi ama GTX 770 en fazla 2 sene ki o bile zor bence.

Tabiki fark çok. Ama eğer monitörde alırsam GTX 770, almazsam GTX 970 alacağım tabiki. Monitörümden şüpheli gibiyim biraz tek sorunum o.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı