Hocam beğendim bunu da 165 Hz 0.5ms olmasına gerek yok kullandığım PC çoğu oyunda 165 FPS göremez zaten. Acaba daha uygun bir öneriniz var mıdır?
En iyi monitör bu bu fiyatta. 500 daha koyup AOC 24G2spu alabilirsin sana kalmış ama bu daha iyi 3500 TL'ye. Ayrıca bu fiyattaki monitörler leş gibi. 165 Hz görememen önemli değil 144 Hz ile arasında fark yok zaten NVIDIA ekran kartı kullanıyorsan G-Sync açarsın AMD kullanıyorsan FreeSync rahat kullanırsın. Monitör ayarlarından 144 Hz de seçebilirsin sana kalmış.
Anladım hocam ışık süzmesi bilmem ne sorunu falan yoktur değil mi bilginiz var mıdır?
Hayır yok. 3000 TL bandında en iyi monitör.
Aynen boost yapıyorum. Ips tercih edeceğim alacağım monitörde de karar kıldım sanırım.booster mısın dostum? ips veya tn tercih edebilirsin
hangi sitede yapiyorsun ben de boosterim, bu arada yukarıda atılan lenovoyu almanı önermem benim çok başım ağrıdı.Tamamdır hocam teşekkür ettim.
Aynen boost yapıyorum. Ips tercih edeceğim alacağım monitörde de karar kıldım sanırım
Hangi sitede yapiyorsun ben de boosterim, bu arada yukarıda atılan Lenovo'yu almanı önermem benim çok başım ağrıdı.
Ölü pixel ve ekran titremesi sorunu yaşadım, 3 saat içinde iade oluşturup aldığım şekilde kargoladım. satıcı ürünü lenovoya göndermiş, lenovodan gelen servis raporunda 5 ölü pixele kadar iade veya değişim yapılmadığı, ayrıca üründe kullanıcı hatası olarak çizikler ve lekeler olduğu, tekrar satışa konulamayacağı için iade veya değişim olmayacağını yazdılar, ki ölü pixelli ürünü tekrar satışa sadece lenovo koyar sanırımEb24. Hocam başım ağrıdı derken? Ne gibi sıkıntılar yaşadın?
Ölü pixel ve ekran titremesi sorunu yaşadım, 3 saat içinde iade oluşturup aldığım şekilde kargoladım. Satıcı ürünü Lenovo'ya göndermiş, Lenovo'dan gelen servis raporunda 5 ölü pixele kadar iade veya değişim yapılmadığı, ayrıca üründe kullanıcı hatası olarak çizikler ve lekeler olduğu, tekrar satışa konulamayacağı için iade veya değişim olmayacağını yazdılar, ki ölü pixelli ürünü tekrar satışa sadece Lenovo koyar sanırım. Ben de EB24 ve ggde yapıyorum bu arada memnun oldum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.