Monitör alırken hangi panel alınmalı?

Bütçe
4000tl Maks
Hocam beğendim bunu da 165 Hz 0.5ms olmasına gerek yok kullandığım PC çoğu oyunda 165 FPS göremez zaten. Acaba daha uygun bir öneriniz var mıdır?

En iyi monitör bu bu fiyatta. 500 daha koyup AOC 24G2spu alabilirsin sana kalmış ama bu daha iyi 3500 TL'ye. Ayrıca bu fiyattaki monitörler leş gibi. 165 Hz görememen önemli değil 144 Hz ile arasında fark yok zaten NVIDIA ekran kartı kullanıyorsan G-SYNC açarsın AMD kullanıyorsan FreeSync rahat kullanırsın. Monitör ayarlarından 144 Hz de seçebilirsin sana kalmış.

En iyi monitör bu bu fiyatta. 500 daha koyup AOC 24G2spu alabilirsin sana kalmış ama bu daha iyi 3500 TL'ye. Ayrıca bu fiyattaki monitörler leş gibi. 165 Hz görememen önemli değil 144 Hz ile arasında fark yok zaten NVIDIA ekran kartı kullanıyorsan G-Sync açarsın AMD kullanıyorsan FreeSync rahat kullanırsın. Monitör ayarlarından 144 Hz de seçebilirsin sana kalmış.

Anladım hocam ışık süzmesi bilmem ne sorunu falan yoktur değil mi bilginiz var mıdır?

Eb24. Hocam başım ağrıdı derken? Ne gibi sıkıntılar yaşadın?
Ölü pixel ve ekran titremesi sorunu yaşadım, 3 saat içinde iade oluşturup aldığım şekilde kargoladım. satıcı ürünü lenovoya göndermiş, lenovodan gelen servis raporunda 5 ölü pixele kadar iade veya değişim yapılmadığı, ayrıca üründe kullanıcı hatası olarak çizikler ve lekeler olduğu, tekrar satışa konulamayacağı için iade veya değişim olmayacağını yazdılar, ki ölü pixelli ürünü tekrar satışa sadece lenovo koyar sanırım 😀. Ben de eb24 ve ggde yapıyorum bu arada memnun oldum.

Saçmalık olmuş hocam geçmiş olsun :D Biraz daha araştıracağım olmadı fiyat bandını yukarı taşırım daha da. Ölü pikselle zart zurtla uğraşcak halim yok. Ben de memnun oldum hocam.

Ölü pixel ve ekran titremesi sorunu yaşadım, 3 saat içinde iade oluşturup aldığım şekilde kargoladım. Satıcı ürünü Lenovo'ya göndermiş, Lenovo'dan gelen servis raporunda 5 ölü pixele kadar iade veya değişim yapılmadığı, ayrıca üründe kullanıcı hatası olarak çizikler ve lekeler olduğu, tekrar satışa konulamayacağı için iade veya değişim olmayacağını yazdılar, ki ölü pixelli ürünü tekrar satışa sadece Lenovo koyar sanırım 😀. Ben de EB24 ve ggde yapıyorum bu arada memnun oldum.

@mongolwarrior Hocam merhaba, EB24 ödeme alma ile alakalı birkaç tane sorum olacaktı. Discord hesabınız var mıdır acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı