Monitör arkası ambilight önerisi

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 3600 | RX6600XT Speedster Qick 308 8GB | Kingston Fury Beast 2x8GB RAM | 2TB HDD + 1TB SSD | Attack Shark X2Pro | Bloody B930 | H2002P | MSI CREATOR Z17
Meslek
Grafik Tasarım
Merhaba,

Odayı pixel LED ile döşeme projem var ve istediğim LED önümüzdeki günlerde tedarikçiden bana teslim edilecek. Konumlar, metrajlar, kablolar, köşe aparatları ve güç hattı derken bilinçli olarak sistemimin arkasını dahil etmeden yaptım çünkü ambilight mı yoksa pixel LED mi diye arada kalmıştım ama Ambilight'ı tercih etmeye karar verdim.

Hazır kit istiyorum Arduino vs yapabilirim ama vakitim kısıtlı.

24" monitöre uygun olacak bir kit arıyorum ama bağlantıları ve çalışma prensibi hakkında çok bilgim yok.

Hocam bu olmaması gereken bir ürün. Sağa sola takıp oralarda sabit ışık yanmasındansa yine Pixel LED ile gelen 3 köşeli bir LED ile ekrandaki görüntüye uygun yanmasını istiyorum.

Misal sol taraf siyah ise orada ışık yanmayacak sağda kırmızı var ise kırmızı yanacak ya da kırmızı hareket edince ona göre ışıklar hareket edecek.

Hocam bu olmaması gereken bir ürün. Sağa sola takıp oralarda sabit ışık yanmasındansa yine pixel LED ile gelen 3 köşeli bir LED ile ekrandaki görüntüye uygun yanmasını istiyorum.

Misal sol taraf siyah ise orada ışık yanmayacak sağda kırmızı var ise kırmızı yanacak ya da kırmızı hareket edince ona göre ışıklar hareket edecek.

Tamam işte bu o dediğinizi yapıyor zaten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam işte bu o dediğinizi yapıyor zaten.
2 ışık var. Aşağıdaki ürün gibi olmalı ama Philips Hue saçmalığına para veremem. Gelen LED'lerden arttırıp bir hub alıp kendim yaparım ama önümüzdeki 3 ay çok yoğun olacağım için gelip üstüne düşemeyeceğimden hazır kit arıyorum parası önemli değil ama LED sonuçta.

Hocam İnstagramda ExemShop diye bir sayfa var.Kesinlikle tavsiye ederim çok güzel ambilight ürünleri.Pc ile senkronlu 0 gecikme.Rdr oynarken,film izlerken vb efsane oluyor

Technopat Haberler

Geri
Yukarı