Rehber Monitör Arkasına Ambilight Led Yapımı

Ben burada nasıl ekranın üst kısmını led olarak yansıtmayı ayarladıysam sen oyuna girdiğin zaman bu kısımda oyunda vites ışıkları ekranın neresindeyse tam o kısmı seçip kaydet yapıyorsun o kadar.
Eki Görüntüle 2337614

Tabi resim üstteki ledler için. Sen alttaki ledlere bu işlemi uygulayacaksın.
Tam olarak istediğim, merak ettiğim buydu. Biraz uykusuzum burası gözümden kaçmış tekrar sormuş bulundum kusura bakma.
Teşekkür ederim bilgilendirmeler için ARGB bir anakarta geçtiğimde görüşmek üzere 😅

Güncelleme :

1731240739090.png

Sadece istediğiniz uygulamarda çalışsın istiyorsanız Armory Create'de seneryo profili oluşturabilir. Buraya kaydettiğiniz uygulamara geçtiğiniz anda hazırladığımız ambilight ayarlarına otomatik geçiş yapmasını sağlayabiliriz.

Daha sonra Aura Syncye tıklayıp ilk mesajlarda Asus Creator iile hazırladığımız ambilight ledlerini yakacak olan profili seçiyoruz.
1731240906054.png

Hepsi bu kadar. Artık seçtiğim uygulamalarda direk ambilight ışıkların yakıp kasanın ledleri kapatıyor.

Bu şekilde isterseniz kasanızın ledlerini her uygulamada farklı ledlerle yanacak şekilde ayarlayabilirsiniz. Ya da mousenize ayrı bir led profili oluşturup onu her uygulamada farklı yanacak şekilde ayarlayabilirsiniz.

Monitör arkasındaki ledleri WS1228B 144 ledler ile değiştirdim. Monitörün üst sırada 40 led varken şuan 101 led oldu. Ledler daha sık olduğundan daha çok led olmuş oldu.
1743724843165.png

Yeni aldığımın beyazını pek sevmedim. 3 renk ile beyazı oluşturduğu için sanırım biraz sarımtrak.
Aşağıdaki reismde biraz belli. Üst taraf yeni ledler, alt taraf eskileri.

1743724884152.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı