Monitör arkası için LED tavsiyesi

Makaleler
2
Yer
İzmir
Merhaba,

Yeni bir oda yapıyorum kendime, monitör arkası için LED şerit arayışındayım ekranda çıkan renklerle senkronizasyonlu çalışacak şekilde. Fakat seçenekler çok kısıtlı. Exem Shop olarak bilinen yerde buna uygun bir ürün mevcut fakat detaylı baktığımda Temu AliExpress gibi sitelerden alınıp Türkiye'de satılan bir ürünmüş. Uygulaması falan da çok sağlıklı değil. İyi markaların ürünlerine baktım ama çok farklı farklı modeller mevcut ve geneli TV uyumlu. Monitör için uyumlu olan ekranda o an çıkan renklere uyumlu bir LED şerit tavsiyeniz var mıdır? Konuya çok hakim olmadığımdan farklı öneri ve tavsiyelerede açığım.

Merhaba,

Yeni bir oda yapıyorum kendime, monitör arkası için LED şerit arayışındayım ekranda çıkan renklerle senkronizasyonlu çalışacak şekilde. Fakat seçenekler çok kısıtlı. Exem Shop olarak bilinen yerde buna uygun bir ürün mevcut fakat detaylı baktığımda Temu AliExpress gibi sitelerden alınıp Türkiye'de satılan bir ürünmüş. Uygulaması falan da çok sağlıklı değil. İyi markaların ürünlerine baktım ama çok farklı farklı modeller mevcut ve geneli TV uyumlu. Monitör için uyumlu olan ekranda o an çıkan renklere uyumlu bir LED şerit tavsiyeniz var mıdır? Konuya çok hakim olmadığımdan farklı öneri ve tavsiyelerede açığım.

Govee markasının LED'lerine bakabilirsin hocam.

Govee markasının LED'lerine bakabilirsin hocam.
Hocam baktım fakat çok farklı modelleri var, youtube üzerinden arattığım zaman videolar çekildiğinde kullanıların ürünlerinde stokları mevcut değil. Konu hakkında tecrübeliyseniz Goveenin hangi model ürünü alınabilir benim isteğime göre?

Hocam baktım fakat çok farklı modelleri var, YouTube üzerinden arattığım zaman videolar çekildiğinde kullanıların ürünlerinde stokları mevcut değil. Konu hakkında tecrübeliyseniz goveenin hangi model ürünü alınabilir benim isteğime göre?

Maalesef hocam o kadar bilgim yok sadece bir arkadaşım almıştı şerit bir şekilde ışık şiddeti vs güzeldi gayet.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı