Monitör bir anda bozuldu

Joelmillerrr

Decapat
Merhaba kendi halimde video izliyordum ve monitör bir anda şu şekil bir hal aldı. Sebebi ne olabilir?

Dosya Ekleri

• IMG_20250724_174427.jpg
    132,6 KB · Görüntüleme: 72
  • IMG_20250724_173857.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 74
Trendyol'dan incehesap.com satıcısından aldım müşteri hizmetlerini aradığımda kargo yoluyla bize gönderin garanti ile halledelim dediler hocam.
Gönderdiğinizde değişim kararı çıkacak ve bir üst model monitör ile değişim yapacaklar. Monitör markalarının servisleri panel tamiri yapmıyor.

Son düzenleme:
Bende MSI G2412 düz model var F olmayan böyle bir sorun yaşamadım neredeyse 2 yıl olacak.
Hocam malesef bana denk gelmiş ya model farkından da olabilir

Gönderdiğinizde değişim kararı çıkacak ve bir üst model monitör ile değişim yapacaklar. Monitör markalarının servisleri panel tamiri yapmıyor.
Tamamdır hocam herhangi bir sorum olursa konuya tekrardan soracağım.

Bende MSI G2412 düz model var F olmayan böyle bir sorun yaşamadım neredeyse 2 yıl olacak.

O da kronik sorunlu panele sahip yakında sorun çıkarmaya başlar. Sorun çıkarmama ihtimali çok düşük.

Hocam maalesef bana denk gelmiş ya model farkından da olabilir.

Hocam size denk gelmiş diye bir şey yok. Sizin monitörünüz MSI G2412F, MSI G2412, Gigabyte G24F2 ve AOC 24G42spu monitörleri kullanan kişiler sizde olduğu gibi hep aynı sorunu yaşıyor. Bir sürü konu açıldı bakabilirsiniz. Çünkü bu monitörlerin hepsi aynı paneli kullanıyor ve o panel kronik sorunlu.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anladim hocam sağ olun.

İade ile garantiye verdim. İnceleme sürecinden sonra para iadesinde bulundular hocam.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…