Joelmillerrr
Decapat
Trendyol'dan incehesap.com satıcısından aldım müşteri hizmetlerini aradığımda kargo yoluyla bize gönderin garanti ile halledelim dediler hocam.
Gönderdiğinizde değişim kararı çıkacak ve bir üst model monitör ile değişim yapacaklar. Monitör markalarının servisleri panel tamiri yapmıyor.Trendyol'dan incehesap.com satıcısından aldım müşteri hizmetlerini aradığımda kargo yoluyla bize gönderin garanti ile halledelim dediler hocam.
Hocam malesef bana denk gelmiş ya model farkından da olabilirBende MSI G2412 düz model var F olmayan böyle bir sorun yaşamadım neredeyse 2 yıl olacak.
Tamamdır hocam herhangi bir sorum olursa konuya tekrardan soracağım.Gönderdiğinizde değişim kararı çıkacak ve bir üst model monitör ile değişim yapacaklar. Monitör markalarının servisleri panel tamiri yapmıyor.
Bende MSI G2412 düz model var F olmayan böyle bir sorun yaşamadım neredeyse 2 yıl olacak.
Hocam maalesef bana denk gelmiş ya model farkından da olabilir.
O da kronik sorunlu panele sahip yakında sorun çıkarmaya başlar. Sorun çıkarmama ihtimali çok düşük.
Hocam size denk gelmiş diye bir şey yok. Sizin monitörünüz MSI G2412F'i, MSI G2412'i, Gigabyte G24F2'i ve AOC 24G42spu monitörleri kullanan kişiler sizde olduğu gibi hep aynı sorunu yaşıyor. Bir sürü konu açıldı bakabilirsiniz. Çünkü bu monitörlerin hepsi aynı paneli kullanıyor ve o panel kronik sorunlu.
Gönderdiğinizde değişim kararı çıkacak ve bir üst model monitör ile değişim yapacaklar. Monitör markalarının servisleri panel tamiri yapmıyor.
Kaç para verdiler? Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin. Yeni bir monitör önerebilirim.İade ile garantiye verdim. İnceleme sürecinden sonra para iadesinde bulundular hocam.
Kaç para verdiler? Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin. Yeni bir monitör önerebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.