O sistemler bana gereksiz pahalı geldi şunlara bakabilirsin.
pckolik
pckolik.com
4070li olanı beğendim işlemcisi yeterli olur mu ayrıca soğutucuyu değiştirmeye gerek var mıdırO sistemler bana gereksiz pahalı geldi şunlara bakabilirsin.
pckolik
pckolik.com
4070'li olanı beğendim işlemcisi yeterli olur mu ayrıca soğutucuyu değiştirmeye gerek var mıdır?
singleplayer oyun oynamıyorum muhtemelen oynamam da bu saatten sonra artık genellik multiplayer rekabetçi pubg cod warzone valo cs bu tarz oyunlar oynarımSadece Valorant-CS oynayacaksanız 4060 Ti sistem daha iyi performans verebilir o oyunlar daha çok işlemciyle çalışıyor. Başka oyunlarda oynarım diyorsanız alın 4070'li sistemi. Sıvı soğutmadan pek anlamam ama DeepCool LE500 marrs siyah 240mm yeterli olur sanırsam daha iyisinde alabilirsiniz LS 520 SE olanı.
Singleplayer oyun oynamıyorum muhtemelen oynamam da bu saatten sonra artık genellik multiplayer rekabetçi PUBG CoD Warzone Valorant CS bu tarz oyunlar oynarım.
Tamamdır teşekkür ederim iyi geceler.
4060ti olan sistemin ileride ekran kartını yükseltebilir miyim parça olarak uygun mudurRica ederim 4060 Ti attığım sistemde RAM 32 GB diğer sistemin aksine sıvı soğutmayı DeepCool'le 300 mars yükseltin muhtemelen sizi soğutma alma derdinden kurtarır.
4060 Ti olan sistemin ileride ekran kartını yükseltebilir miyim parça olarak uygun mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.