Monitör Dahil 4000 TL'ye Sistem Toplama

Poverbenk

Hectopat
Daha fazla  
1 hafta önce yaşadığım talihsiz bir olay yüzünden kullanmakta olduğum laptop paramparça oldu emektar beni 6 sene idare etmişti yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu konularda sizler kadar uzman değilim yardım eder misiniz ?
Laptop özellikleri :
  • i5 2450m serisi 2.5 GHz
  • 8 GB DDR3 1333 MHz RAM
  • AMD Radeon HD 6610 güncel haliyle 7500&7600 serisi (beni bıktırmıştı)
  • 500 GB harddisk
güncel oyunları kaldırmasa da CS:GO, Far Cry 3, Far Cry 4 lowda oynatıyordu. GTA 5 lowda bile oynanmıyordu kısacası ihtiyacımı karşılıyordu. Düşüncelerim arasında Ryzen 5 işlemcisi var ama korkuyorum AMD'den. Çok çektim ısınma sebepleri yüzünden.

Beni 3 sene götürecek monitör dahil 4000 TL'ye güzel günümüz oyunlarını kasmadan takılmadan oynatacak bir masaüstü bilgisayar arıyorum. Öyle 1080P, 720P takıntım yok. Intel i7 pahalı olduğundan Ryzen düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 hafta önce yaşadığım talihsiz bir olay yüzünden kullanmakta olduğum laptop paramparça oldu emektar beni 6 sene idare etmişti yeni bir sistem toplamayı düşünüyorum. Bu konularda sizler kadar uzman değilim yardım eder misiniz ?
Laptop özellikleri :
  • i5 2450m serisi 2.5 GHz
  • 8 GB DDR3 1333 MHz RAM
  • AMD Radeon HD 6610 güncel haliyle 7500&7600 serisi (beni bıktırmıştı)
  • 500 GB harddisk
güncel oyunları kaldırmasa da CS:GO, Far Cry 3, Far Cry 4 lowda oynatıyordu. GTA 5 lowda bile oynanmıyordu kısacası ihtiyacımı karşılıyordu. Düşüncelerim arasında Ryzen 5 işlemcisi var ama korkuyorum AMD'den. Çok çektim ısınma sebepleri yüzünden.

Beni 3 sene götürecek monitör dahil 4000 TL'ye güzel günümüz oyunlarını kasmadan takılmadan oynatacak bir masaüstü bilgisayar arıyorum. Öyle 1080P, 720P takıntım yok. Intel i7 pahalı olduğundan Ryzen düşünüyorum.
i7 veya Ryzen5 seçme sebebiniz ne? Sadece oyun oynayacaksınız anladığım kadarıyla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet sadece oyun odaklı olarak toplamak istiyorum.
dsff.png
4042 tl falan tutuyor monitör 75 hz tavsiye ederim

Eki Görüntüle 3056194042 tl falan tutuyor monitör 75 hz tavsiye ederim
i7 ye fazla takma çünkü 4000 tl monitör dahil sistemde i7 kullanırsan yüksek modelini alamassın i3 8. nesil seni mutlu eder
Eki Görüntüle 305627
Hoparlörün yoktur diye düşündüm o yüzden farklı monitör koydum. Ayriyeten SSD var içinde.
ekran kartını neden böyle bir marka seçtin msi gtx 1050ti gaming hem 1000 tl hem daha güvenilir :D
i7 ye fazla takma çünkü 4000 tl monitör dahil sistemde i7 kullanırsan yüksek modelini alamassın i3 8. nesil seni mutlu eder
ekran kartını neden böyle bir marka seçtin msi gtx 1050ti gaming hem 1000 tl hem daha güvenilir :D
bu arada bu monitör kaç hz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı