Monitör Dahil 4300 TL Sistem Tavsiyesi

QĞUZHAN

Hectopat
Daha fazla  
Monitör dahil max 4.300 yahut 4.500 TL civarı bir sistem önerisi bekliyorum sizlerden.

İşlemciyi Ryzen 5 1600X
Ekran kartını ASUS GTX 1060 6 GB

İşlemci ve ekran kartı istediğim şekilde değişmesin diğer parça önerilerinizi bekliyorum.

RAM'i şimdilik 8 GB olarak toplarsanız sevinirim. 1 ay içinde 16 GB yükselteceğim.
Ayrıca SSD şuan almayacağım 1 ay sonra onuda alacağım için sistem toplarken katmanıza gerek yok.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitör hariç kasa 3700 civarına geliyor minimum.Monitör için geriye 800 TL kalıyor oda sana kalmış 60 HZ ,144HZ , IPS , TN panel gibi seçenekler var. Önce nasıl bit monitör istediğine karar vermelisin birinden vazgeçeceksin ya IPS olmayacak yada 60 HZ olacak.

Aslında şimdi bir ssd alıp 1 ay sonra sabit disk almanız daha karlı olacaktır. Sabit diske işletim sistemini kurduğunuz zaman ssdye göre bariz bir yavaşlık olacaktır.

Bencede ryzen 1600 almak daha mantıklı çünkü icinden cikan stok sogutucuyla birlikde 3.9 ghz oc yapip stabil sicaklik degerinde kullanabilirsiniz ayrica 1600x ek sogutu maliyetiyle ryzen 1700fiyatina geliyor ama illede 1600x almak isterseniz bisey diyemem fakat bence en mantiklisi ryzen 1600 secim size kalmis

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı