Monitör dahil 5000TL sistem toplama

HughJackman

Kilopat
Monitör dahil olmak üzere toplamda 5000TL gibi bir bütçeye oyun amaçlı bir sistem dizmek istiyorum. Kendimce bir sistem oluşturdum. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • R5 1600
  • Corsair 2*8 16 GB RAM
  • Gigabyte B450M S2H Ana Kart
  • Adata XPG 500GB M.2 SSD
  • Corsair Delta Spectrum Kasa
  • RX590 50. Yıla Özel Ekran Kartı

Toplam 4100TL gibi bir civar çıkıyor. Geriye kalan bütçeye uygun bir monitör önerir misiniz? Teşekkürler. İyi forumlar

Son düzenleyen: Moderatör:
500GB m.2 SSD bu bütçe için çok pahalı. SSD'den kısıp anakartı biraz yükseltmenizi öneririm. Monitör olarak da bu monitörü tavsiye ederim.

500GB m.2 SSD bu bütçe için çok pahalı. SSD'den kısıp anakartı biraz yükseltmenizi öneririm. Monitör olarak da bu monitörü
tavsiye ederim.

Bu fiyat bandına çıkacak olsam 144HZ AOC 24G2U var. Öneri için teşekkürler.
AMD Ryzen ™ 7 2700X 3.7GHz, RX590 8GB, 8GB Ram, 480GB SSD Oyun Bilgisayarı
Bu sistem daha mantıklı oldur diye düşündüm. İsteseniz zaman içinde harddisk alıp takabilirsiniz. Anakartta iki tane M2 yuvası da var bende yazın bu anakartın üst modelini alacağım. Monitör olarak 21.5 75HZ 1MS monitör işini görür.
İşlemciden hariç benim attığım sistemden iyi olan kısım neresi acaba söyleyebilir misiniz? 🤔

Son düzenleme:
Bu sisteme 75Hz - 1ms VX2457 monitör uygundur.

Bu nasıl sizce?
Monitör dahil olmak üzere toplamda 5000TL gibi bir bütçeye oyun amaçlı bir sistem dizmek istiyorum. Kendimce bir sistem oluşturdum. Yorumlarınızı bekliyorum.
  • R5 1600
  • Corsair 2*8 16 GB RAM
  • Gigabyte B450M S2H Ana Kart
  • Adata XPG 500GB M.2 SSD
  • Corsair Delta Spectrum Kasa
  • RX590 50. Yıla Özel Ekran Kartı

Toplam 4100TL gibi bir civar çıkıyor. Geriye kalan bütçeye uygun bir monitör önerir misiniz? Teşekkürler. İyi forumlar
Konu günceldir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı