Egemen Giray
Hectopat
SSD yok ve RAM'i sonradan eklemem daha iyi olur R3 3100 R5 2600'den daha iyi oyun için teşekkürler yorumun için.
SSD var.
SSD yok ve RAM'i sonradan eklemem daha iyi olur R3 3100 R5 2600'den daha iyi oyun için teşekkürler yorumun için.
Elinde HDMI bağlantısı olan bir monitör varsa biraz daha para biriktirip ucuz yollu bir 144Hz monitör alabilirsin.inno 3D ekran kartını alıp gaming gecesinden 144hz monitörmü ayarlamaya çalışsam acaba bana çok faydası olur
SSD kronik sorunlu hocam.SSD var.
linki görmemişimSSD var.
malesef yok şuan laptopdayım bunu satıp bu bilgisayarı toplamayı düşünüyorumElinde HDMI bağlantısı olan bir monitör varsa biraz daha para biriktirip ucuz yollu bir 144Hz monitör alabilirsin.
SSD kronik sorunlu hocam.
RAM'i sonradan eklemem daha iyi olur R3 3100 R5 2600'den daha iyi oyun için teşekkürler yorumun için.
Elinde HDMI bağlantısı olan bir monitör varsa biraz daha para biriktiripucuz yollu bir 144Hz monitör alabilirsin.
SSD kronik sorunlu hocam.
evet ama ssd ve kasa kalite olarak düşük onları bi kere alıcağım oyuzden bana sıkıntı çıkarmıyıcak markaları almaya çalışıyorumO zaman işlemciyi oradan seçin 3 3100 şeklinde 60 TL daha indirimli olur.
Evet ama SSD ve kasa kalite olarak düşük onları bir kere alacağım o yüzden bana sıkıntı çıkarmıyıcak markaları almaya çalışıyorum.
Alınır.Hocam Game Garaj da Aquarius 5AN resimdeki özelleştirmelerle istediğiniz düzeye yaklaşıyor. Sizin sistemden farklı olarak 500 GB NVME SSD ve GTX 1650 Super var. Ayrıca Ram 3200 MHZ. Göz atmanı tavsiye ederim.
Alınır.INNO3D 1650S iyi midir bende almayı düşünüyorum ama emin olamadım.
4700 TL oluyor monitöre para kalmıyor. ve 550 watt 80+ yeterli olurmu?Hocam Game Garaj da Aquarius 5AN resimdeki özelleştirmelerle istediğiniz düzeye yaklaşıyor. Sizin sistemden farklı olarak 500 GB NVME SSD ve GTX 1650 Super var. Ayrıca Ram 3200 MHZ. Göz atmanı tavsiye ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.