Monitör dahil 5100 TL Oyun İçin Sistem Toplama

RAM'i sonradan eklemem daha iyi olur R3 3100 R5 2600'den daha iyi oyun için teşekkürler yorumun için.

O zaman işlemciyi oradan seçin 3 3100 şeklinde 60 TL daha indirimli olur.
Elinde HDMI bağlantısı olan bir monitör varsa biraz daha para biriktiripucuz yollu bir 144Hz monitör alabilirsin.

SSD kronik sorunlu hocam.

3 Yıl birebir değişim garantisi var.

Evet ama SSD ve kasa kalite olarak düşük onları bir kere alacağım o yüzden bana sıkıntı çıkarmıyıcak markaları almaya çalışıyorum.

Bakın 60TL düşüyor zaten a data bir SSD seçin 40 TL eklemiş olursunuz ve kasa kalitesi düşük değil alacağınız kasanın önü zaten mesh burada sizin takılacağınız yer sadece PSU biraz kalitesiz.
Şu anki SSD'de 3 yıl koşulsuz değişim garantisi var.
Ayrıca ben RAM'lari sonradan takarım derseniz 260 TL daha düşüyor fiyatı.

Hocam Game Garaj da Aquarius 5AN resimdeki özelleştirmelerle istediğiniz düzeye yaklaşıyor. Sizin sistemden farklı olarak 500 GB NVME SSD ve GTX 1650 Super var. Ayrıca Ram 3200 MHZ. Göz atmanı tavsiye ederim.

Dosya Ekleri

• gamegaraj.jpg
    gamegaraj.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 35
Hocam Game Garaj da Aquarius 5AN resimdeki özelleştirmelerle istediğiniz düzeye yaklaşıyor. Sizin sistemden farklı olarak 500 GB NVME SSD ve GTX 1650 Super var. Ayrıca Ram 3200 MHZ. Göz atmanı tavsiye ederim.
4700 TL oluyor monitöre para kalmıyor. ve 550 watt 80+ yeterli olurmu?
r5 1600 14nm ile r3 3100 arasında heralde çok fark yok fps olarak oyuzden r5 1600 14nm yaptım ve fiyat 4.578 tl ye düştü ssd ve anakart felanda daha iyi bu makul gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı