Monitör dahil i3-9100F sistem toplama

Daha fazla  
Arkadaşlar ben bunu topladım Max buna yetti para.
Arx 550 4 GB.

i3-9100F.

8x1 2666 MHz RAM ileride 16 yapacağım.

H310M anakart.

Monitör üste.

Kasa.

C4 diceksiniz biliyorum, benim arkadaşım 1 yıldır kullanıyor. Sabah akşam yayın yapıyor öyle olsaydı onunki de patlardı o zaman.

SSD kronik sorunlu, değiştirin diyeceğim ancak sanırım çok uygun fiyata satılıyor sistemin SSD'si. APU sistem yerine 560 almak bence daha mantıklı.

İleride aynı RAM'den bir tane daha satın alın.

Helal size Allah bin kere razı olsun siteler güvenilir diye biliyorum öyle değil mi zaten?

SSD kronik sorunlu, değiştirin diyeceğim ancak sanırım çok uygun fiyata satılıyor sistemin SSD'si. APU sistem yerine 560 almak bence daha mantıklı.

APU daha mantıklı Ryzen 3 1200 AF alırsa sistemi elinde kalacak ekran kartını değişmek istese işlemcisi yetmiyecek.

Arkadaşlar ben bunu topladım Max buna yetti para.
Arx 550 4 GB.

i3-9100F.

8x1 2666 MHz RAM ileride 16 yapacağım.

H310M anakart.

Monitör üste.

Kasa.

C4 diceksiniz biliyorum, benim arkadaşım 1 yıldır kullanıyor. Sabah akşam yayın yapıyor öyle olsaydı onunki de patlardı o zaman.

10100F + H410 chipset bir anakart ile değiştirip Aerocool kasa/PSU alırsanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı