Satılık Monitör Dahil Ryzen 3 1300X ve GTX 1050 Ti Sistem

Makaleler
5
Daha fazla  
İş yoğunluğum ve vaktimin azlığı sebebi ile sistemimi satmaya karar verdim. Daha önce defalarca bu forumda satış yaptım ve kesinlikle olumsuz bir geri dönüş yaşamadım, ilgili konularıma bakabilirsiniz. Kaymakamlık makamında memur olduğum için elden teslim cumartesi veya pazar günleri ya da önceden haber vermeniz durumunda izin aldığım herhangi bir gün olabilir. Özetle sistem şu şekilde;
  • * AMD Ryzen 3 1300x işlemci.
  • *Asus Prime A320M-K anakart.
  • *Corsair 8 GB 2400 MHz RAM
  • *MSI Geforce GTX 1050Tİ( 4G Gaming modeli).
  • *1TB WD 7200 rpm 64 MB HDD.
  • *Philips 21,5" IPS panel Full HD Monitör.
  • *Logitech gaming klavye ve Trust oyuncu mouse+mousepad.
  • *Snopy 5+1 oyuncu kulaklığı.
  • *Thermaltake 500w çift fanlı kasa.
Arkadaşlar sistemi 4 ay kadar önce Eskişehir Vatan Bilgisayar mağazasından kendim aldım ve topladım, henüz 4 aylık ve yıpranmamış bir makine. İşten geldiğimde 1-2 saat kullandım. Kutuları ve garantisi mevcut. İstediğim fiyat ise 3500TL şu an aynı sistem 5 bin 700-800 küsur lira, evet sıfır değil ama 4 aylık. Ciddi alıcısıyla konuşur anlaşırız. Elden teslim yapılacak adresler; Eskişehir, Bilecik, Bursa, Yalova, Kocaeli, kendim Bilecik'te oturuyorum. GeT İle yapılacak alışverişte komisyon fiyata eklenir.

Bana; 0535 329 5616 No'lu telefondan günün her saati ulaşabilirsiniz. Şu an işte olduğumdan fotoğraflar WP yoluyla gönderilir. Saygılarımla iyi günler.

Son düzenleme:
Parça satışı varsa parçalara fiyat biçer misin? Örneğin ekran kartına.

Parça satışı varsa parçalara fiyat biçer misin? Örneğin ekran kartına.
Maalesef parça parça düşünmüyorum, sebebi ise eğer sistemi satamazsam gene kullanmaya ben devam edeceğim, sizde bilirsiniz ki parça satışı zor gerçekleşiyor. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.
Teklif veriniz hocam.
Alıcı siz iseniz WP yoluyla telefondan görüşelim, böylesi daha sağlıklı ve iletişimi çabuk olur şuan işte olduğum için yazma konusunda çok pratik davranamıyorum. :) Ama genede burdan da yazayım 3500 TL :)

Son düzenleme:
Maalesef parça parça düşünmüyorum, sebebi ise eğer sistemi satamazsam gene kullanmaya ben devam edeceğim, sizde bilirsiniz ki parça satışı zor gerçekleşiyor. İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.

Alıcı siz iseniz WP yoluyla telefondan görüşelim, böylesi daha sağlıklı ve iletişimi çabuk olur şuan işte olduğum için yazma konusunda çok pratik davranamıyorum. :) Ama genede burdan da yazayım 3500 TL :)
Düşüneceğim ustam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı