Monitör dalgalanması

baran soytaş

Megapat
Daha fazla  
Bilgisayarımda pencere değiştirir iken dalgalanma yaşıyorum, ekran kartı Driver'ini silince dalgalanma olmuyor ama bu seferde oyunlarda FPS düşüklüğü ya da oyunlara girememe gibi problemler yaşıyorum. Bu sorun ile bilgisayarımın için temizledikten sonra karşılaşmaya başladım Driver'i sildim ve tekrar yükledikten sonra sorun çözülmüştü ama tekrardan sorun oluştu. En güncel Driver'i indirmeme rağmen bu sorunla karşılaşıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanmıyorum ekran kartına karışmadım bile sadece işlemcinin termal macununu yeniledim ve tozları fön makinesiyle temizledim.

Herhangi bir driver yüklü olmadığı zaman bu sorunla karşılaşmıyorum.
Zaten sadece Driver yüklü olduğunda yaptığı için ekran kartına zarar verebilmiş olabileceğini düşündüm. Ekran kartında sorun olduğunda yapabiliyor bu durumu, güç kaynağın vs. nedir ?

Sorunu çözdüm CS:GO için monitör rengini açan vibrance.Guı uygulaması bu soruna neden oluyormuş uygulamayı silince sorunum çözüldü teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı