Monitör değiştirme 75 Hz - 144 Hz geçiş

kahramanoztrk

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar 75 Hz monitör kullanıyorum fakat sistemim kötü olduğu için 60 FPS bile bazen alamıyorum fakat PC değiştirmeden monitör değiştirdim 144Hz 1 ms monitör aldım herhangi bir sıkıntı çeker miyim 144Hz oynamakta yoksa 144Hz ayarını yapmayayım mı?

Sadece oyun olmasa bile ana amacı oyundur. 60FPS aldıktan sonra 144Hz monitörün anlamı kalmıyor zaten.
Bilgisayarlar, komplike hesaplamalar yapabiliyor, telefondan tut da askeri araçlar ve roketler bile bilgisayarda tasarlanıyor. Birçok insan buradan hayatını kazanıyor, PhotoShop ve Office programlarıyla ilgileniyor. Sadece Web'de gezerek bile inanılmaz bilgilere sahip olabilirsin veya sadece haberleri de okuyabilirsin. Her yıl bambaşka sektörlerde yer edip inanılmaz fonksiyonlar kazanan bir cihazla ana amacın Fortnite oynamaksa o senin kendi bileceğin bir iştir. Hiç oyun oynamasan bile 144Hz'in çok fazla farkı oluyor. Zaten cihazı kötürüm değilse birkaç oyunda 144 FPS alacaktır.

Bilgisayarlar, komplike hesaplamalar yapabiliyor, telefondan tut da askeri araçlar ve roketler bile bilgisayarda tasarlanıyor. Birçok insan buradan hayatını kazanıyor, Photoshop ve Office programlarıyla ilgileniyor. Sadece Web'de gezerek bile inanılmaz bilgilere sahip olabilirsin veya sadece haberleri de okuyabilirsin. Her yıl bambaşka sektörlerde yer edip inanılmaz fonksiyonlar kazanan bir cihazla ana amacın Fortnite oynamaksa o senin kendi bileceğin bir iştir. Hiç oyun oynamasan bile 144Hz'in çok fazla farkı oluyor. Zaten cihazı kötürüm değilse birkaç oyunda 144 FPS alacaktır.

Tamam dostum sen benden daha bilgilisin. Arkadaş kendisi yazmış 60 FPS alıyorum diye. Daha neyi tartışıyoruz burada?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı