- Makaleler
- 5
Güzel sallamışsınız. Kaynak nedir?Piyasada olan dönüştürücülerin %60 gibi bir oranı çalışır durumda oluyor genelde.
@Hadicanmsnde Sorumu cevaplar mısınız?
Hangi dönüştürücüyü aldınız?
Güzel sallamışsınız. Kaynak nedir?Piyasada olan dönüştürücülerin %60 gibi bir oranı çalışır durumda oluyor genelde.
Hangi dönüştürücüyü aldınız?
Dvı to vga
Ekran kartına takıyorum direk dvı girişine monitörden gelen de vgaKasada taktığınız yerin fotoğrafını atar mısınız.
Ekran kartı gtx 1050Yüksek ihtimalle yanlış dönüştürücüyü almışsınız. Ekran kartının tam modelini belirtin ve dönüştürünün DVI portunun fotoğrafını atın.
Biraz daha açar mısınız hangisini almam gerek gidip değiştirme imkanım varPasif dönüştürücüyle çalıştıramazsınız. Keşke alırken sorsaydınız. Dijital bir sinyali analog sinyale dönüştürmeniz için aktif bir dönüştürücü gerekli. Sizin kartınızdaki DVI portu dijital olduğundan bu hiçbir işe yaramaz.
Dönüştürücünüz pasif mi?
Pasif ise aktif almanızı öneririm. Pasifler genel de arızaya sebep olabiliyor. Aktif bir dönüştürücü alın.
Öyle bir şey yok. Mini DP to DP tarzı dönüştürücüler için aktif dönüştürücü alınması gerek.Pasifler genelde arızaya sebep olabiliyor.
Tamam teşekkür ederim şimdi baktım ekran kartında hdmı girişi varmış gidip dediğinizi alıcam monitörden gelen kabloda vga olacak teşekkür ederim yardımınız içinÖncelikle onu iade edin. Teknik detaylara girmeyeyim. Bunu alın.
![]()
Dark Hdmi To Vga Adaptör Çevirici Dk-hd-ahdmixvga4 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dark Hdmi To Vga Adaptör Çevirici Dk-hd-ahdmixvga4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Öyle bir şey yok. Mini DP to DP tarzı dönüştürücüler için aktif dönüştürücü alınması gerek.
Bi soru daha biraz araştırma yaptım ses çıkışlı olan varmış o nedirÖncelikle onu iade edin. Teknik detaylara girmeyeyim. Bunu alın.
![]()
Dark Hdmi To Vga Adaptör Çevirici Dk-hd-ahdmixvga4 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Dark Hdmi To Vga Adaptör Çevirici Dk-hd-ahdmixvga4 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Öyle bir şey yok. Mini DP to DP tarzı dönüştürücüler için aktif dönüştürücü alınması gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.