Monitör ekranında birden fazla nokta var

• Konuyu başlatan yklc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 496

yklc

Hectopat
Daha fazla  
Monitörümde bu şekil dağınık şekilde değil dümdüz bir şekilde caprazlamasina ekranın bir ucundan diğer ucuna giden noktalar var ve az da değiller göze de batıyor bu neden kaynaklı olabilir ayrıca sistem almıştım ModArt X11 ve bugün geldi bir 2 3 saat önce kurdum ve şimdi fark ettim.

Monitorim ViewSonic VX2780j.

Dosya Ekleri

• 20240105_210541.jpg
    20240105_210541.jpg
    425,3 KB · Görüntüleme: 76
Kasayı ilk kurduğumda hiçbir şey yoktu eminim bundan. Bir el LoL attım oyundan çıktım ve Chrome'a girdim arkası beyaz olunca hemen belli oldular o şekilde fark ettim.

Ölü pikseldir kendileri. Çok takmazsan sıkıntı çıkarmaz kendi halinde ölü.

Monitörümde bu şekil dağınık şekilde değil dümdüz bir şekilde caprazlamasina ekranın bir ucundan diğer ucuna giden noktalar var ve az da değiller göze de batıyor bu neden kaynaklı olabilir ayrıca sistem almıştım ModArt X11 ve bugün geldi bir 2 3 saat önce kurdum ve şimdi fark ettim.
Monitör yeni geldiyse yolda üzücü bir şeyler yaşamış gibi duruyor. Bugün geldiyse daha fazla kullanmadan değişim için hazırla kendini, forumdaki THK başlıklarını incele.

Kasayı ilk kurduğumda hiçbir şey yoktu eminim bundan. Bir el LoL attım oyundan çıktım ve Chrome'a girdim arkası beyaz olunca hemen belli oldular o şekilde fark ettim.

İade edin.

Monitör yeni geldiyse yolda üzücü bir şeyler yaşamış gibi duruyor. Bugün geldiyse daha kullanmadan değişim için hazırla kendini, forumdaki thk başlıklarını incele.

Monitorü 30Kasım'da Amazon'dan almıştım ama dediğim gibi yoktu bir el LoL attım ve sonra olustu.

Monitör u mu hocam.

Monitör yeni geldiyse yolda üzücü bir şeyler yaşamış gibi duruyor. Bugün geldiyse daha fazla kullanmadan değişim için hazırla kendini, forumdaki thk başlıklarını incele.

Ayrıca PS 4 baglamistim monitöre ve hiç böyle bir şey yoktu.
Monitorü 30Kasım'da Amazon'dan almıştım ama dediğim gibi yoktu bir el LoL attım ve sonra olustu.

Monitör u mu hocam.

Bir kaç nokta için monitör değiştirilmez. Görmezden gelirsin. Her renk ortamında da fark edilmezler zaten. Monitöre sert temas ettiysen oluşmuştur. Veya daha önceden vardı ve sen fark edemedin.

Çok takan biriyseniz ve iade gibi zor, uğraştırıcı işlemlerle uğraşacaksanız monitörü iade edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı