Monitör fps artışı sağlar mı ?

Monitörün FPS değerleri üzerinde hiçbir hükmü olmaması ile birlikte, monitörün Hz değeri bu FPS değerinin ne kadarını alabileceğinizi belirler diye biliyorum. Yanlış biliyorsam düzeltin lütfen.

Kullandığın monitörden daha düşük çözünürlüklü bir monitöre geçersen görüntü kalitesi düşer ama FPS artar. Düşük çözünürlükte monitörü ise kesinlikle önermem. :)
Aslına bakarsanız sizin dediğiniz oyunlardaki (Diğer uygulamaları temsilen) görüntü kalitesinin FPS üzerindeki etkisidir. Yani monitörün değiştirmek FPS üzerinde bir şey değiştirmeyecektir ancak Resul.A
Aslında var. Sonuçta topladığın sistemi gösterecek olan monitördür, bunu kalitesiz alırsan ne kadar iyi bir sistem toplarsan topla bu sistemin gücünü tam anlamıyla göremeyeceksin.
yorumunda monitörün ekran kartı ve sistemden alacağınız güç ve görüntü kalitesi üzerindeki önemli rolünü belirtmiş.Yani monitrün FPS değerleri üzerinde pek bir etkisi olmasa bile, bu değerleri alma ve sisteminizin size sunabileceği en yüksek kaliteyi alabilme konusunda en büyük etkenlerden bir tanesidir.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı