mehmetmncc
Centipat
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım. Monitörüm, kasam he şeyi sıfır aldım fakat bilgisayarda bazen anlık ekranda gidip gelmeler bazen de anlık bozulmalar olabiliyor.
Yani şöyle söylim oyun oynarken sıkıntı yok video izlerken veya boş gezinirkdn oluyo ekran anlık saniyeden daha kısa bi süre ekran gidip geliyoNe gibi bozulmalar? Ne gibi kırılmalar?
Sadece oyunlarda mı yapıyor? Sadece oyunlarda yapıyorsa monitörden olmayabilir. Msı afterburner ile kullanım yüzdelerini fotoğraf olarak atın. Temas sorunu olabilir kontrol edin.
Tüm sistem özelliklerinizi yazın kesin sonuca varalım.Yani şöyle söylim oyun oynarken sıkıntı yok video izlerken veya boş gezinirkdn oluyo ekran anlık saniyeden daha kısa bi süre ekran gidip geliyo
Ve de yazım kurallarına dikkat etmeniz faydanıza olacaktır.Tüm sistem özelliklerinizi yazın kesin sonuca varalım.
(Özellikle güç kaynağınızı belirtin)
Ryzen 5 2600 saphire rx 570 ekran kartı 8 gb 3000 ram 480 sdd 500 w power lg 22 inç 75 freesync ekran var psu yetersiz olsa oyunlarda komple gider fakat sadece video izlerken ve masaüstünde gezerken gidi oluyo anlık 1 saniyeden daha kısa bir süre yardım için teşekkür ederimTüm sistem özelliklerinizi yazın kesin sonuca varalım.
(Özellikle güç kaynağınızı belirtin)
Ve de yazım kurallarına dikkat etmeniz faydanıza olacaktır.![]()
Servise, VS götürdünüzmü daha önce ?Ryzen 5 2600 saphire rx 570 ekran kartı 8 gb 3000 ram 480 sdd 500 w power lg 22 inç 75 freesync ekran var psu yetersiz olsa oyunlarda komple gider fakat sadece video izlerken ve masaüstünde gezerken gidi oluyo anlık 1 saniyeden daha kısa bir süre yardım için teşekkür ederim
hayır götürmedim ekstra birşey denemedim sadece sorunu öğrenmeye çalışıyorumServise, VS götürdünüzmü daha önce ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.