Monitör görüntü gidip gelme ve görüntü bozulma sorunu

mehmetmncc

Centipat
Arkadaşlar yeni bilgisayar topladım. Monitörüm, kasam he şeyi sıfır aldım fakat bilgisayarda bazen anlık ekranda gidip gelmeler bazen de anlık bozulmalar olabiliyor.

Ne gibi bozulmalar? Ne gibi kırılmalar?
Sadece oyunlarda mı yapıyor? Sadece oyunlarda yapıyorsa monitörden olmayabilir. Msı afterburner ile kullanım yüzdelerini fotoğraf olarak atın. Temas sorunu olabilir kontrol edin.

Ne gibi bozulmalar? Ne gibi kırılmalar?
Sadece oyunlarda mı yapıyor? Sadece oyunlarda yapıyorsa monitörden olmayabilir. Msı afterburner ile kullanım yüzdelerini fotoğraf olarak atın. Temas sorunu olabilir kontrol edin.
Yani şöyle söylim oyun oynarken sıkıntı yok video izlerken veya boş gezinirkdn oluyo ekran anlık saniyeden daha kısa bi süre ekran gidip geliyo

Yani şöyle söylim oyun oynarken sıkıntı yok video izlerken veya boş gezinirkdn oluyo ekran anlık saniyeden daha kısa bi süre ekran gidip geliyo
Tüm sistem özelliklerinizi yazın kesin sonuca varalım.
(Özellikle güç kaynağınızı belirtin)
Ve de yazım kurallarına dikkat etmeniz faydanıza olacaktır. :D

Merhabalar konu açmıştım bende aynı sorundan muzdarip olduğum için, fakat cevap alamadım iyi oldu bu konuyu yakaladığım. 😅
Yaklaşık 4-5 aydır kullandığım bilgisayarda herhangi bir problem yokken son 1 haftadır screen flickering dedikleri olay oluyor ekranda anlık yırtılma, sağa sola kayma arkasından siyah ekran gelip gidiyor sebebi güç kaynağından mıdır acaba?
not: monitörü dp modda kullanıyorum

Dosya Ekleri

• pc.png
    pc.png
    23,6 KB · Görüntüleme: 771

Ve de yazım kurallarına dikkat etmeniz faydanıza olacaktır. :D
Ryzen 5 2600 saphire rx 570 ekran kartı 8 gb 3000 ram 480 sdd 500 w power lg 22 inç 75 freesync ekran var psu yetersiz olsa oyunlarda komple gider fakat sadece video izlerken ve masaüstünde gezerken gidi oluyo anlık 1 saniyeden daha kısa bir süre yardım için teşekkür ederim

Vallahi anlamadım gitti monitörde mi sorun acaba? Belkide.
Hocam en iyisi güvenliğiniz bir bilgisayarcıya sorunu anlatın orada bileşenleri teste tutup sonuca varabilirler.
Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı