Monitör güç kablosu temassızlığı

BlueMagic

Kilopat
Katılım
27 Haziran 2017
Mesajlar
2.257
Makaleler
3
Çözümler
9
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yazılımcı olmaya çalışıyor.
Gerek eski monitörümde gerekse yeni monitörümde bu sorunu yaşıyorum. Monitör güç kablosu temassızlık yapıyor ve hafif sağa-sola, yukarı aşağı hareketlerde direk görüntü gidiyor. Bir daha iki saat güç kablosuyla uğraşıyorum. Merak ettim acaba bu sorun sadece bende mi var yoksa herkeste oluyor mu? Zira yeni aldığım monitördeki hareket kabiliyetini sırf bu sebeple rahatça kullanamıyorum da, olmadı garantiye yollayacağım.

Eklemeyi unuttum, monitörün içinden çıkan güç kablosuyla çok ama çok zor görüntü alabiliyorum. Yani çok fazla temassızlık yapıyor. Bu sebeple kasanın güç kablosuyla değiştirdim ve bir nebze daha rahat kullanabiliyorum fakat halen daha sorunsuz değil.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bu gün yaşadım, eski monitörümün güç adaptörünü taktım. ama ne kadar zararlı bilmiyorum. araştıracağım umarım yeni bi adaptör almam gerekmez.
 
Aynı sorunu bu gün yaşadım, eski monitörümün güç adaptörünü taktım. ama ne kadar zararlı bilmiyorum. araştıracağım umarım yeni bir adaptör almam gerekmez.
Bende şimdi idareten kullanmaya devam ediyorum. Monitörü kıpırdatmadığım sürece sorun olmuyor ama ileride mutlaka garantiye yollayacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı