Monitör hariç bütçe 3000 TL sistem toplama

ZeroSystem

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar technopat forumu, 1 hafta gibi bir süredir toplayacağım sistem için forumu takip etmekteyim.

INTEL Core i5-4590 3.30 GHz
1tb wb hdd
Gtx 760 rog striker
2x 4gb Kingston hyperx savage
Asus h97-pro
Thermaltake element 700w

Bana önerilen sistem bu idi.
Ancak ekran kartı ve kasadan emin olamıyorum, ekran kartı hakkında çok fazla olumsuz yorum okudum... Sizden gelecek ileriye dönük sistem yada benim yazdığım sistemle uyumlu ekran kartı önerilerini bekliyorum.
Benim aklımda gtx 780 var, uyumlu mu bilemiyorum.
Sistem vatan bilgisayardan toplanacak, fiyatlar konusunda lütfen orayı baz alın.

upload_2014-12-30_17-58-14.png

Ekran kartını buradan al. Toplam: 2874TL
Ben her şeyin overclock olmayanını seçtim onun için fiyat biraz daha düştü.

İşlemci overclock yapmak için uygun değil k serisi takılması gerekiyor ve Anakartını MSI Z97 PC MATE yapmalısın , ekranıda r9 280x - MSI GTX970 veya - R9 290 Takılabilir ve = Mutluluk

Pardon, yanlış anlaşılmasın ama ben bazı test değerleri gördüm ve GALAX markası diğer bilinen firmalardan daha fazla fps veriyordu ama kimse genelde forumda GALAX markasını önermiyor. Neden?

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, OC yapmayı bilmiyorum.

Hepiniz 4690 önermişsiniz, 4590 ile aralarında oyun deneyimimi etkileyecek bir fark var mı acaba?

Yardımlarınız için teşekkürler.
Şimdi satın alma ihtimaliyle vatan bilgisayara gidiyorum, aklımdaki sistem şöyle:
Msi z97 pc mate anakart
Msi gtx 970 ekran kartı
Gskill 8gb(2x4) ram
Intel i5 4690 işlemci
Seagate 1tb hdd
Bu sistem uyumlu mudur?
Ayrıca Ssd ve Kasa konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ekleme: soğutucuya ihtiyaç duyacak mıyım?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı