Çözüldü Monitör Hz'ni silmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Kazım Karakaya

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
-
Windows 10'da 60 Hz monitörüm 75 Hz olarak da gözüktüğü için Refresh Rate seçeneği olmayan oyunlarda otomatik olarak 75 olarak çalışıyor, ve monitörüm aslında desteklemediği için görüntüyü alamıyorum. Birkaç kez Alt+Tab yapıp oyuna geri gelmem gerekiyor. Benim Windows ayarlarından 75 seçeneğini silme gibi bir şansım var mı veya herhangi bir alternatif?

1605951346231.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Kazım Karakaya Dostum senin sorunun ne her yazdığıma kızgın atıyorsun? Hz ile bozuk görüntünün alakası yok. İnsanlar yüksek Hz değeri ister, sen de düşürmek istiyorsun. Senin gibilere yardım edende kabahat!
Arkadaşım monitörüm 60Hz eski VGA girişli bir monitör 75Hz olarak çalıştığında ekranda görüntü bozuluyor ve bir kısmı gözükmüyor böyle kullanmama göz yumduğun için kızgın atıyorum açıklıyorum sana neden silmek istediğimi yine ısrar ediyorsun?

Arkadaşım monitörüm 60Hz eski VGA girişli bir monitör. 75Hz olarak çalıştığında ekranda görüntü bozuluyor ve bir kısmı gözükmüyor. Böyle kullanmama göz yumduğun için kızgın atıyorum. Açıklıyorum sana neden silmek istediğimi yine ısrar ediyorsun?
“Ekranın bir kısmı gözükmüyor” şeklinde yazmadın. Görüntü bozuluyor yazdın. Ben de doğal olarak görüntü bozulmasının sebeninin Hz olmadığını söyledim. En baştan bu şekilde kendini ifade edebilsen daha kolay anlaşırdık.

Dediğiniz gibi yaptım; şu an seçeneklerde 75 Hz seçeneği bulunmuyor. Oyuna da gireceğim birazdan. Çözüldüğünü umuyorum.

1440x900 çözünürlüğünde 60Hz desteklediğini kendisi belirten eski monitörüm yine 1440x900 çözünürlüğünde 75Hz çalışacak, ha peki.
Sorunu çözebildiniz mi? Aynısını yaşıyorum. Çözümdeki program işe yaramadı bende de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı