Monitör iadem onaylanır mı?

Alp Demir

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
18 Aralık cuma günü incehesap.com Gaming Gecesi'nden yapmış olduğum alışverişte (ASUS TUF VG249Q1R) elime ulaşan üründe bir adet ölü piksel ve IPS glow var. Monitörü değişim talebiyle yollayan birkaç kişiden aldığım bilgiye göre ASUS servisine yollanıp 1 ölü piksel değişim kapsamına girmez denilip aynı ürünü geri kargoluyorlarmış. Bunu önlemek adına üründen memnun kalmadım diyerek 14 günlük yasal olan cayma hakkımı kullanarak iade talebi oluştursam bana sıkıntı çıkartırlar mı?
İncehesap.com biraz garip ve şöyle bir madde eklemişler:
• Orijinal kutusu/ambalajı bozulmuş (örneğin: Orijinal kutu üzerine kargo etiketi yapıştırılmış ve kargo koli bandı ile bantlanmış) tekrar satılabilirlik özelliğini kaybetmiş, başka bir müşteri tarafından satın alınamayacak durumda olan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
Benim ürünümün kutusuna da doğal olarak; kargo, iletişim ve adres bilgilerimi bantla yapıştırmışlar. İade talbimi bu ve buna benzer sebeplerde reddedebilirler mi?
Bir iade talebi oluşturdum oradaki kod ile yarın kargoya verip yollayacağım ama bu bilgileri sökmeme gerek var mı? Eğer yırtılırsa daha kötü olur sonuçta ben yapıştırmadım hiç ellememek daha mı mantıklı?

Screenshot_20201223_194538.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı