bluerr Hectopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 4 Temmuz 2024 Mesajlar 9.000 Makaleler 7 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #31 Kerem.1 dedi: İtopya da güzel indirim var ama iade koşulları nasıl bilmem eğer monitör gözüme büyük gelirse iade ederler mi acaba? Genişletmek için tıkla... MAG256F 24.5inç zaten. Büyük gelmesi mümkün değil. 2010 yılındaki gibi 15inç vs kullanacaksanız orasını bilemem.
Kerem.1 dedi: İtopya da güzel indirim var ama iade koşulları nasıl bilmem eğer monitör gözüme büyük gelirse iade ederler mi acaba? Genişletmek için tıkla... MAG256F 24.5inç zaten. Büyük gelmesi mümkün değil. 2010 yılındaki gibi 15inç vs kullanacaksanız orasını bilemem.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.342 Çözümler 22 Yer İstanbul 29 Mart 2025 #32 Kerem.1 dedi: İtopya da güzel indirim var ama iade koşulları nasıl bilmem eğer monitör gözüme büyük gelirse iade ederler mi acaba? Genişletmek için tıkla... İtopya biraz sıkıntılı bir şirket şansına bağlı hakkında fazla şikayet var ben amazondan almıştım amazonun müşteri hizmeti daha iyi.
Kerem.1 dedi: İtopya da güzel indirim var ama iade koşulları nasıl bilmem eğer monitör gözüme büyük gelirse iade ederler mi acaba? Genişletmek için tıkla... İtopya biraz sıkıntılı bir şirket şansına bağlı hakkında fazla şikayet var ben amazondan almıştım amazonun müşteri hizmeti daha iyi.
Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 232 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #33 Kayra342727 dedi: İtopya biraz sıkıntılı bir şirket şansına bağlı hakkında fazla şikayet var ben Amazon'dan almıştım Amazon'un müşteri hizmeti daha iyi. Genişletmek için tıkla... Arada 600.700 TL fark var Amazon daha pahalı durumda şu an.
Kayra342727 dedi: İtopya biraz sıkıntılı bir şirket şansına bağlı hakkında fazla şikayet var ben Amazon'dan almıştım Amazon'un müşteri hizmeti daha iyi. Genişletmek için tıkla... Arada 600.700 TL fark var Amazon daha pahalı durumda şu an.
Kayra342727 Hectopat Katılım 23 Haziran 2023 Mesajlar 4.342 Çözümler 22 Yer İstanbul 29 Mart 2025 #34 Kerem.1 dedi: Arada 600.700 TL fark var Amazon daha pahalı durumda şu an. Genişletmek için tıkla... İade edilebilecek birşeyi yok monitörün monitör çok büyükde değil küçükte değil inç değeri gayet iyi.
Kerem.1 dedi: Arada 600.700 TL fark var Amazon daha pahalı durumda şu an. Genişletmek için tıkla... İade edilebilecek birşeyi yok monitörün monitör çok büyükde değil küçükte değil inç değeri gayet iyi.
Kerem.1 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 232 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2025 #35 Kayra342727 dedi: İade edilebilecek bir şeyi yok monitörün monitör çok büyükde değil küçükte değil inç değeri gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz Amazon'dan almak istiyorum şartsız koşulsuz 30 gün iadeleri var 5 kuruş fazla olsun kafa rahat olsun. Kerem.1 dedi: Ne olur ne olmaz Amazon'dan almak istiyorum şartsız koşulsuz 30 gün iadeleri var 5 kuruş fazla olsun kafa rahat olsun. Genişletmek için tıkla... En azından Amazon'dan bir monitör bakacağım.
Kayra342727 dedi: İade edilebilecek bir şeyi yok monitörün monitör çok büyükde değil küçükte değil inç değeri gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Ne olur ne olmaz Amazon'dan almak istiyorum şartsız koşulsuz 30 gün iadeleri var 5 kuruş fazla olsun kafa rahat olsun. Kerem.1 dedi: Ne olur ne olmaz Amazon'dan almak istiyorum şartsız koşulsuz 30 gün iadeleri var 5 kuruş fazla olsun kafa rahat olsun. Genişletmek için tıkla... En azından Amazon'dan bir monitör bakacağım.