zSensei Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #1 Öncelikle merhaba. 1.5 aydır bir sorun yaşıyorum. Kasaya, monitör kablosuna ayağım deyince monitör gidiyor, no Signal yazısı çıkıyor. Biraz daha sert çarparsam ise direkt bilgisayar kapanıyor. Bu neden kaynaklı olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2022
Öncelikle merhaba. 1.5 aydır bir sorun yaşıyorum. Kasaya, monitör kablosuna ayağım deyince monitör gidiyor, no Signal yazısı çıkıyor. Biraz daha sert çarparsam ise direkt bilgisayar kapanıyor. Bu neden kaynaklı olabilir?
Loxina Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 570 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #2 Kabloda sorun var büyük ihtimal yeni kablo alman gerecek rahatsız ediyorsa. Artı 0 Eksi
A AkO Hectopat Katılım 27 Haziran 2017 Mesajlar 391 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #3 Kabloyu degistir temazsizlik yapiyordur. Cok kivrilmis kablolarda genelde oluyor. Artı 1 Eksi
KS KS zSensei Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2022 #4 AkO dedi: Kabloyu degistir temazsizlik yapiyordur. Cok kivrilmis kablolarda genelde oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben de öyle düşünmüştüm kabloyu değiştiricem. Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
AkO dedi: Kabloyu degistir temazsizlik yapiyordur. Cok kivrilmis kablolarda genelde oluyor. Genişletmek için tıkla... Tamamdır ben de öyle düşünmüştüm kabloyu değiştiricem. Teşekkür ederim.