Monitör kapanma sorunu

dearfutute

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar,
Yardımlarınızla i7 4790, r9 280x, h97-plus ve 8 gb ram'lik bilgisayarımı topladım. İşletim sistemim ise win 8.1 Pro. Sorunum şudur : monitör ihtiyacımın olmadığını düşünmüştüm o yüzden sistemimi toplarken almadım ve şuanki monitörlerim arıza çıkartıyor. Biri iiyama diğerinin markası Sony olan monitörlerimin ikisininde VGA harici girişleri yok, malesef bu monitörler belirli bir süreden sonra, 30-60dk zaman zarfları sonrasında kendiliğinden kapanıyor. Ama garip olanı ise açma düğmesini basılı tuttuğumda çalışıyor. Bu kapanma olayı sırasinda monitör baya bir sıcak oluyor acaba sorun nedir?

Up ! Sony monitörüm tamamen çalışmayı bıraktı kablolar takılı ama çalışmıyor monitörleri bir yetkiliye mi göstereyim yoksa uyumsuzluk mu var sistem arasında? Monitörleri 2006 - 2007 arasında aldım

ASUS monitörümde de dediğine benzer bir arıza çıkmıştı. Garantisi bittiğinden bir bilgisayarcıya götürüp baktırdım. Parça değişimi yaptılar , içindeki bir parça yanmış galiba onu değiştirdiler 2 yıldır başka sorun çıkartmadı.

Benim monitördede başta çalışıyor , 1-2 saat sonra kapanıp açılmıyordu bidaha saatlerce. Bir zaman sonra hiç açılmaz olmuştu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı