Monitör kısa süreliğine siyah ekran oluyor

occlumency

Hectopat
Katılım
9 Mart 2017
Mesajlar
58
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monitör
Huawei Mateview GT
Merhaba arkadaşlar, Huawei Mateview GT monitör kullanıyorum. Monitör 1-2 hafta önce 3-4 kere 2 saniyeliğine falan simsiyah oldu sonra geri geldi. Sonrasında kullandığım üçlü prizi başka bir tanesiyle değiştirdim. O zamandan beri tekrarlanmamıştı ama bugün bir kez daha oldu. Bu sefer DDU indirip sürücüleri tekrar kurdum. Sebebi konusunda bir fikri olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum.

Sistemim:
Intel i5 12600KF (yeni aldım)
MSI Pro B660-G (yeni aldım)
RTX 3070 Ti
PSU Sharkoon SS coolzero 750W (yeni aldım).
 
Merhaba arkadaşlar, Huawei mateview GT monitör kullanıyorum. Monitör 1-2 hafta önce 3-4 kere 2 saniyeliğine falan simsiyah oldu sonra geri geldi. Sonrasında kullandığım üçlü prizi başka bir tanesiyle değiştirdim. O zamandan beri tekrarlanmamıştı ama bugün bir kez daha oldu. Bu sefer DDU indirip sürücüleri tekrar kurdum. Sebebi konusunda bir fikri olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum.

Sistemim:
Intel i5 12600KF (yeni aldım)
MSI Pro B660-G (yeni aldım)
RTX 3070 Ti.
PSU Sharkoon SS coolzero 750W (yeni aldım).

Ekran kartınızın ısınıp ısınmadığını test edebilir misiniz?
 
Kablo olabilir, priz olabilir, elektrik hattı olabilir, giriş portu olabilir.
Sıcaklık ile alakası yok bunun.

Aynısını yaşadım hocam test ettiğimde ekran kartım 90 dereceye çıkıp ya ekran gidiyordu ya da restart atıyordu termal macunu değşince problemde çözüldü.

Merhaba arkadaşlar, Huawei mateview GT monitör kullanıyorum. Monitör 1-2 hafta önce 3-4 kere 2 saniyeliğine falan simsiyah oldu sonra geri geldi. Sonrasında kullandığım üçlü prizi başka bir tanedsiyle değiştirdim. O zamandan beri tekrarlanmamıştı ama bugün bir kez daha oldu. Bu sefer DDU inirip sürücüleri tekrar kurdum. Sebebi konusunda bir fikri olan varsa ve paylaşırsa çok mutlu olurum.

Sistemim:
Intel i5 12600KF (yeni aldım)
MSI Pro B660-G (yeni aldım)
RTX 3070 Ti.
PSU Sharkoon SS coolzero 750W (yeni aldım).

Monitör siyah olunca bilgisayarda aynı anda kapanıyor mu kapanmıyorsa prizinde veya kablonda sıkıntı olacağını sanmıyorum. Monitörün kendisinde sorun vardır.
 
Son düzenleme:
Bilgisayarım kapanmıyor oyun bile kapanmıyor her şey olduğu gibi geri geliyor hocam, bir süre önce displayport kablomu değiştirmiştim, bu sorun ondan sonra oldu şimdi eski kabloya geri döndüm. Monitörle alakalı başka hiçbir sorunum yok ve bu problem toplam 5 kere falan oldu aslında ben de o yüzden kablo ya da prizi suçluyorum. Bir daha olursa yine yazacağım buraya.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı