Arkadaşlar yeni monitörümü teslim aldım. Ancak kafama bir soru takıldı. Fotoğrafta gördüğünüz poşet monitör kutusunun üzerine yapıştırılmış ancak içerisindekiler düşmüş (veya çalınmış) Sizce bu neyin poşetiydi? Önemli bir parça olabilir mi?
Fatura olabilir mi?
Fatura kutunun üzerinde. Fatura olmasa kabul etmezdim ancak bu poşet kafamı karıştırdı.Garanti belgesi faturası kullanım klavuzu olur içinde.
Bazen kargo kağıdı olabiliyor kutuların üzerinde.Fatura kutunun üzerinde. Fatura olmasa kabul etmezdim ancak bu poşet kafamı karıştırdı.
Satıcıya sor. Kargo firmasına sor. Bunları bir yerlere şikayet etmek gerekiyor usta. Benim bulunduğum yerde işini düzgün yapan insanlar dağıtıyor kargoları çoğunlukla fakat böyle şeyleri çok duyuyoruz. Firma oraya bir şey koyduysa ve kargo firması onu söktüyse... Neyse. Ara görüş bir sen.Arkadaşlar yeni monitörümü teslim aldım. Ancak kafama bir soru takıldı. Fotoğrafta gördüğünüz poşet monitör kutusunun üzerine yapıştırılmış ancak içerisindekiler düşmüş (veya çalınmış) Sizce bu neyin poşetiydi? Önemli bir parça olabilir mi?
Trendyol'dan almıştım kendi faturasını ve satıcı faturasını aynı poşete koyup kutunun üzerine yapıştırmışlar. Bu poşet biraz küçük bence evraktan ziyade vida türünde bir şey olabilir diye düşünüyorum.Bazen kargo kağıdı olabiliyor kutuların üzerinde.
Kargonun makbuzu da sizde mi?
Etikette ürün modeli ve özellikleri yazıyor. Bu poşet yan tarafta ve küçük.O kısımda adres vs yazması lazım değil mi?
Fatura ile birlikte kutunun üzerine yapıştırmışlar. İrsaliye zaten elimde.Hocam sevk irsaliyesi falan olabilir.
Fatura ile birlikte kutunun üzerine yapıştırmışlar. İrsaliye zaten elimde.Hocam sevk irsaliyesi falan olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.