Monitör kutusunun üstündeki poşet nedir?

Yer
Milky Way
Arkadaşlar yeni monitörümü teslim aldım. Ancak kafama bir soru takıldı. Fotoğrafta gördüğünüz poşet monitör kutusunun üzerine yapıştırılmış ancak içerisindekiler düşmüş (veya çalınmış) Sizce bu neyin poşetiydi? Önemli bir parça olabilir mi?

Dosya Ekleri

• IMG_20200812_171907.jpg
    IMG_20200812_171907.jpg
    856,4 KB · Görüntüleme: 66
  • poşet.jpg
    poşet.jpg
    857,7 KB · Görüntüleme: 77
  • poşet2.jpg
    poşet2.jpg
    539 KB · Görüntüleme: 73
Arkadaşlar yeni monitörümü teslim aldım. Ancak kafama bir soru takıldı. Fotoğrafta gördüğünüz poşet monitör kutusunun üzerine yapıştırılmış ancak içerisindekiler düşmüş (veya çalınmış) Sizce bu neyin poşetiydi? Önemli bir parça olabilir mi?
Satıcıya sor. Kargo firmasına sor. Bunları bir yerlere şikayet etmek gerekiyor usta. Benim bulunduğum yerde işini düzgün yapan insanlar dağıtıyor kargoları çoğunlukla fakat böyle şeyleri çok duyuyoruz. Firma oraya bir şey koyduysa ve kargo firması onu söktüyse... Neyse. Ara görüş bir sen.

Hocam sevk irsaliyesi falan olabilir.

Bazen kargo kağıdı olabiliyor kutuların üzerinde.
Kargonun makbuzu da sizde mi?
Trendyol'dan almıştım kendi faturasını ve satıcı faturasını aynı poşete koyup kutunun üzerine yapıştırmışlar. Bu poşet biraz küçük bence evraktan ziyade vida türünde bir şey olabilir diye düşünüyorum.
O kısımda adres vs yazması lazım değil mi?
Etikette ürün modeli ve özellikleri yazıyor. Bu poşet yan tarafta ve küçük.
Fatura ile birlikte kutunun üzerine yapıştırmışlar. İrsaliye zaten elimde.
Fatura ile birlikte kutunun üzerine yapıştırmışlar. İrsaliye zaten elimde.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı