KorayTR
Hectopat
Vatan'da fiyatlar çok yüksek. Neden daha uyguna almak varken daha çok para veresiniz ki?CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 550W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-05 550W MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Onun yerine o fiyata daha iyisi var:
![]()
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı
Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold Yarı Modüler Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
İstanbul'da ikamet ediyorsanız Teknobiyotik, Sinerji, İtopya mağazalarına bizzat gidip kendiniz de alabilirsiniz.
Önerdiğiniz Psu güzelmiş eğer kasa yerine psu alırsam tavsiye ettiğinizi alacağim inşallah teşekkür ederim.Çünkü kasanın montajını onlara yaptıracağım kendim montaj yapmayı bilmiyorum.
İstanbul'da oturmuyorum.İstanbul'da ikamet ediyorsanız Teknobiyotik, Sinerji, İtopya mağazalarına bizzat gidip kendiniz de alabilirsiniz.