Monitör nereden alınır?

En son yapmış olduğum sipariş sonrası 3 haftada gelmişti. Gerçi ben piyasada olmayan çok nadir bir güç adaptörü sipariş etmiştim ondan olmalı ancak bence trendyol vb.'ler kadar hızlı olmayabilir.
Trendyol sadece aracı, yani görevi satıcı ile müşteriyi sanal ortamda buluşturmak. Trendyol Express'ten bahsediyorsunuz sanırım. Onun dışında satıcı, kafasına göre kargo firmasına verebilir.

En son yapmış olduğum sipariş sonrası 3 haftada gelmişti. Gerçi ben piyasada olmayan çok nadir bir güç adaptörü sipariş etmiştim ondan olmalı ancak bence Trendyol vb.'ler kadar hızlı olmayabilir.

Amazon instanbul içinde en hızlısı. Fakat 3 hafta fakan mümkün değil seninki kesinlikle yurt dışı bir üründür.

Şans işi hocam ben hepsiburadadan aldım msi g274qpx model hiç sorun olmadan geldi kolisinde çizik bile yoktu kadın bir kargocu getirdi hatta. Önemli olan satıcı firmaya dikkat edin yorumları okuyun.

Amazon instanbul içinde en hızlısı. Fakat 3 hafta fakan mümkün değil seninki kesinlikle yurt dışı bir üründür.
Evet benimkisi yurt dışında bile nadir bulunan bir şeydi. Ancak 2 hafta sonra geleceğini söylemişlerdi 3haftada gelmişti. Bende epey işkillenmiştim ancak sorun olmadı. Ayrıca kutuda ezilmişti doğruyu söylemek gerekirse. Almış olduğum ürün çok sağlam bir üründü bu yüzden sorun olmadı ancak kutunun bir kısmının ezilmiş şekilde gelmesi de beni biraz hayal kırıklığına uğratmıştı. Amazon ile yaşadığım en büyük ve tek sorunum bu.

Yeni bir monitör alacağım. Sizce nereden almalıyım?

Eki Görüntüle 2494432
Amazon firmasının iade ve değişim politikaları çok daha kullanıcı dostu oluyor, tüketicilerin dediğine göre. Diğer firmalar gibi zorluk pek çıkarmıyorlar, oyüzden Amazon tercih etmeniz en iyisi bence.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı