Monitör Önerisi: AOC vs Gamepower

228209

Kilopat
Selamlar. Uzun süredir monitör araştırıyorum ve cazip gelen 3-4 tane monitör var elimde. IPS, VA, TN farklarını falan biliyorum. Genelde Rainbow Six Siege oynayan dizi film izleyen sıradan bir insanım. Sadece hangisi en fazla önerilirse ona yönelmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkürler.

AOC'den soğuma sebebim ürünlerinin yorumları oldu herhalde. Ne zaman bir monitörünün yorumlarını okusam, ekranında 3-5 tane ölü piksele denk gelip AOC'nin bu konuda değişim yapmadığını belirtmeleriydi.

Viewsonic bu konuda köklü marka. Uzun araştırmalarım sonucunda bu karara varmıştım.

AOC'den soğuma sebebim ürünlerinin yorumları oldu herhalde. Ne zaman bir monitörünün yorumlarını okusam, ekranında 3-5 tane ölü piksele denk gelip AOC'nin bu konuda değişim yapmadığını belirtmeleriydi.

Viewsonic bu konuda köklü marka. Uzun araştırmalarım sonucunda bu karara varmıştım.
Teknoloji şans işi MSI Optix MAG241C kullandım 1 hafta sonra farkettim ki sağ tarafında ölü piksel mevcut oysaki herkes MSI önermişti. C24G1'in satın alınabildiği sitelere bakınca puanlamaları çok iyi hem yurt içi, hem yurt dışında.

Teknoloji şans işi MSI Optix MAG241C kullandım 1 hafta sonra farkettim ki sağ tarafında ölü piksel mevcut oysaki herkes MSI önermişti. C24G1'in satın alınabildiği sitelere bakınca puanlamaları çok iyi hem yurt içi, hem yurt dışında.
Teknoloji şans işi her zaman denildiği gibi, yukarıdaki monitörlerde de çıkabilir, başka monitörlerde de çıkabilir, hiç belli olmaz. Ben de MAG241C kullanıcısıyım ve çok memnunum, 1 pixeli dert etmeyin 3 gün sonra yerini bile unutacaksınız :)

Teknoloji şans işi her zaman denildiği gibi, yukarıdaki monitörlerde de çıkabilir, başka monitörlerde de çıkabilir, hiç belli olmaz. Ben de MAG241C kullanıcısıyım ve çok memnunum, 1 pixeli dert etmeyin 3 gün sonra yerini bile unutacaksınız :)
Psikolojik olarak çok etkilediği için iade ettim pişman değilim aslında çünkü AOC C24G1 alırsam yine MSI ile aynı performansı vericek ve daha ucuza + mouse hediyeli o yüzden içim rahat :)

AOC 24G2U monitörde ghosting var ve gözleri yoruyor. Ben bu monitörü gördükten sonra bir daha da IPS kullanmamaya karar verdim, IPS panel oyunculara göre değil, TN panel daha iyi.
Diğer seçeneği seçtim; paranız varsa Asus'dan şaşmayın. 👍

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı