Monitör olarak Asus Mu BenQ mu ?

BenQ'da denedim. Asus'da denedim. İkisi de ucuz cihazlar değil. Kişisel olarak Asus kullanıyorum. BenQ'yu da İnternet kafe de denedim. İki monitör de 144HZ fakat Asus daha iyi.
 
Eğer oyun için alacaksan BenQ tabi ki. Dünyadaki ilk Gaming Monitörünü üreten firma. Fakat oyun maksatlı alıyorsan markadan çok panel önemli. 1Ms ve 144hz monitör bakacaksan TN panel olmasına özen göster. Keza VA ve IPS modellerde Hz ve Ms performansları stabil değil, inişli çıkışlı. Yorucu olabilir hem gözler için hem de oyun performansı açısından.


XL2411p'yi öneririm en fiyat performans olarak optimal monitör BenQ'da. XL2546 da amiral gemisi ama o da biraz tuzlu tabi.
 

Valla 15 hz yüksek olması dışında XL2411K çok çok daha iyi bir monitör. Özellikle bulanıklık önleme teknolojisi konusunda DyAc>ELMBR.

Üstüne Color Vibrance ve Black Equalizer var. Panel olarak çok daha kaliteli bir panel. Tasarım olarak da XL-K serisini çok önde görüyorum keza ayakları falan inanılmaz küçültmüşler, mousepad ve klavye yerleştirirken çok rahat ediyorsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı