Genelde monitörün ön çıtayı tutan vidalar olur onları söküp öndeki çıtayı çıkarmanız gerekli. Tuşların bağlantısı nasıl bilmiyorum ama soketli oluyorlar genelde. Soketinden çıkardıktan sonra tuşların boardı işlevsiz kalır artık.
Monitörünüzü bilmediğim için görmeden ancak bu kadar söyleyebiliyorum.
Monitör yazlıkta bugün gideceğim montörde vidalara bir bakarım
Genelde monitörün ön çıtayı tutan vidalar olur onları söküp öndeki çıtayı çıkarmanız gerekli. Tuşların bağlantısı nasıl bilmiyorum ama soketli oluyorlar genelde. Soketinden çıkardıktan sonra tuşların boardı işlevsiz kalır artık.
Monitörünüzü bilmediğim için görmeden ancak bu kadar söyleyebiliyorum.
Hocam monitör eski ne yapmam lazım CRT monitör sanırsam
Kardeşim çözdüm galiba VGA'yı ve fişi söktüm 3 saat oldu hala ayar ekranı çıkmadı galiba sökmeden yapma çözümü bu bunu okuyan arkadaşlar monitör girişlerini ve fişini söksünler (HDMI, VGA falan ne takılıysa monitöre priz dahil) çalıştırın problem çözülecek.
Ardından söktüğünüz kabloları tekrar takın çalıştırın
Arkadaşlar şunu fark ettim benim yaptığım çözüm kalıcı kesin çözüm değil
Monitörü aşırı kullanır ısıtırsanız tekrar gelir. Ancak ben içini kurcalamam diyorsanız her gün bilgisayarı kapattıktan sonra monitöre bağlı kabloları sökün başınızı ağrıtmayacaktır. En azından ben 4 saat boyunca bir problem yaşamadım belki 5-6 olmuştur emin değilim ama zaten bu monitörü 7/24 kullanmıyorum eskisi kadar çok da karşıma çıkmıyor zaten 3 dakikada sadece 1 kere açıp kapatıyor.