Çözüldü Monitör otomatik olarak ayar ekranını açıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
0 Tl

Sirain

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel İ5-3210M
8 GB Ram
GT-610M
İntel HD Graphics 4000
Meslek
Öğrenciyim boşuna bakma param yok :(
Sürekli otomatik olarak ben açmadan ayarlar açılıyor bunu nasıl düzeltebilirim?

Monitör üzerinde 4 tane tuş var menu, sağ, sol, exit.
Tuşlar bazen işlevini yerine getirmiyor problem nedir? Menu üzerinden çözülebilir mi? Monitörü kurcalamak istemiyorum.

Çözüm
Genelde monitörün ön çıtayı tutan vidalar olur onları söküp öndeki çıtayı çıkarmanız gerekli. Tuşların bağlantısı nasıl bilmiyorum ama soketli oluyorlar genelde. Soketinden çıkardıktan sonra tuşların boardı işlevsiz kalır artık.

Monitörünüzü bilmediğim için görmeden ancak bu kadar söyleyebiliyorum.
Monitör yazlıkta bugün gideceğim montörde vidalara bir bakarım
Genelde monitörün ön çıtayı tutan vidalar olur onları söküp öndeki çıtayı çıkarmanız gerekli. Tuşların bağlantısı nasıl bilmiyorum ama soketli oluyorlar genelde. Soketinden çıkardıktan sonra tuşların boardı işlevsiz kalır artık.

Hocam monitör eski ne yapmam lazım CRT monitör sanırsam
Kardeşim çözdüm galiba VGA'yı ve fişi söktüm 3 saat oldu hala ayar ekranı çıkmadı galiba sökmeden yapma çözümü bu bunu okuyan arkadaşlar monitör girişlerini ve fişini söksünler (HDMI, VGA falan ne takılıysa monitöre priz dahil) çalıştırın problem çözülecek.
Ardından söktüğünüz kabloları tekrar takın çalıştırın
Arkadaşlar şunu fark ettim benim yaptığım çözüm kalıcı kesin çözüm değil
Monitörü aşırı kullanır ısıtırsanız tekrar gelir. Ancak ben içini kurcalamam diyorsanız her gün bilgisayarı kapattıktan sonra monitöre bağlı kabloları sökün başınızı ağrıtmayacaktır. En azından ben 4 saat boyunca bir problem yaşamadım belki 5-6 olmuştur emin değilim ama zaten bu monitörü 7/24 kullanmıyorum eskisi kadar çok da karşıma çıkmıyor zaten 3 dakikada sadece 1 kere açıp kapatıyor.
Ön panelde sıkıntı olabilir benim Philips marka monitörüm vardı sürekli otomatik ayar yazıyordu. 100 TL'ye yaptırdım.
Peki bunu illa içini açarak mı yapabiliriz
Benim monitör bi 30 dk falan sonra sürekli ayar ekranı çıkmaya başlıyor otomatik olarak ayar değiştirmiyor sürekli contrast ekranı çıkıyor.

Tuşların takılı kalıp kalmadıklarına bir bakın. Tuşlar bazen işlevini yerine getirmiyor yazmışsınız, tuşlar bozulmuş ya da bozuluyor olabilir.

Tuşların takılı kalıp kalmadıklarına bir bakın. Tuşlar bazen işlevini yerine getirmiyor yazmışsınız, tuşlar bozulmuş ya da bozuluyor olabilir.
Tuşları sökmek çözüm olur mu ?

Tuşları sökmek çözüm olur mu ?
Tuşların altındaki devrenin bağlı olduğu kabloyu söküp tuşları devre dışı bırakıp bir deneyin. Eğer sorun tuşlardaysa çözülecektir sorununuz.

Tuşların altındaki devrenin bağlı olduğu kabloyu söküp tuşları devre dışı bırakıp bir deneyin. Eğer sorun tuşlardaysa çözülecektir sorununuz.
Peki bunun için video varmı nasıl açılır vesaire.

Monitör yazlıkta bugün gideceğim montörde vidalara bir bakarım

Hocam monitör eski ne yapmam lazım CRT monitör sanırsam
Kardeşim çözdüm galiba VGA'yı ve fişi söktüm 3 saat oldu hala ayar ekranı çıkmadı galiba sökmeden yapma çözümü bu bunu okuyan arkadaşlar monitör girişlerini ve fişini söksünler (HDMI, VGA falan ne takılıysa monitöre priz dahil) çalıştırın problem çözülecek.
Ardından söktüğünüz kabloları tekrar takın çalıştırın
Arkadaşlar şunu fark ettim benim yaptığım çözüm kalıcı kesin çözüm değil
Monitörü aşırı kullanır ısıtırsanız tekrar gelir. Ancak ben içini kurcalamam diyorsanız her gün bilgisayarı kapattıktan sonra monitöre bağlı kabloları sökün başınızı ağrıtmayacaktır. En azından ben 4 saat boyunca bir problem yaşamadım belki 5-6 olmuştur emin değilim ama zaten bu monitörü 7/24 kullanmıyorum eskisi kadar çok da karşıma çıkmıyor zaten 3 dakikada sadece 1 kere açıp kapatıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı