Monitör PC - all in One PC önerisi

Hocam hiçbir kuşkunuz olmasın ne ücret ödedim ne de serbest değilmiş gibi hissettim çoğu uygulama macOS destekliyor ayrıca M.2 çip i7 12700H ile benzer bir performans sağlıyor yani Windows'tan farklı bir ücret çıkmadı şu ana kadar bence en iyisi sizin için tavsiyem bu yöndedir

Siz gene de kullanacağınız programlara bir bakın sanmıyorum çalışmayan bir şey çıkacağını

Deneyim olarak ben Windows'tan geçtim alışmam 1 saati almadı ayrıca görüntü/performans itibarıyla çok premium bir cihaz 8 GB olması gözünüzü korkutmasın aşırı çoklu görev yapan biri olarak (abartılı bir şekilde fazla kullanırım) kasmıyor render da da 16 daha iyi ancak 8 de gayet yeterli

M.2 ile i7 12700H'ı karşılaştıramazsınız performans bakımından. Birbirleri ile alakası olmayan iki işlemci.

Hala karşılaştırıyorsunuz. Birisi risc birisi cisc birbirleri ile aynı yerde değiller kalem mi yoksa yazıcı mı diye karşılaştırmak gibi oluyor.
Hocam Kas Gücü olarak iki mobil işlemcinin gücüde benzer ayrıca TDP olarak ta M2 çok daha iyi

Ayrıca ikiside işlemci ne alaka kalem yazıcı işlemci ile işlemci yi kiyasliyoruz

Hocam Kas Gücü olarak iki mobil işlemcinin gücüde benzer ayrıca TDP olarak da M.2 çok daha iyi

Ayrıca ikisi de işlemci ne alaka kalem yazıcı işlemci ile işlemci yi kiyasliyoruz

Tamamdır hocam ben anladım.Lütfen bilmediğiniz şeylere karışmayın yanlış yönlendirmeyin. Şu an bir ARM işlemci yani risc mimarisi bir işlemci ile Cisc işlemciyi çekirdek performansına göre karşılaştırıyorsunuz. i7 12700H ile m1'in performansları birbirine yakın bile değil helede çekirdek sayısını ve grafik işlemcisi kısmını düşünecek olursak.

Tamamdır hocam ben anladım.Lütfen bilmediğiniz şeylere karışmayın yanlış yönlendirmeyin. Şu an bir ARM işlemci yani risc mimarisi bir işlemci ile Cisc işlemciyi çekirdek performansına göre karşılaştırıyorsunuz. i7 12700H ile m1'in performansları birbirine yakın bile değil helede çekirdek sayısını ve grafik işlemcisi kısmını düşünecek olursak.
Geekbench 5 (Single-Core) da daha iyi performans vermiş M2 passmark skoru da öyle neye göre bilmediğimi soyluyorsun acaba

Dahili grafik konusunda M2 nin yanına yaklaşamaz

Technopat Haberler

Geri
Yukarı