Monitör sigara dumanından bozulur mu?

Bozulmaz ama havadaki nem ekranda sararma yaptırır. Sık sık ıslak mendille ekranı temizleyin.

Merhaba 2 hafta yeni monitör aldım sigara dumanını bazen monitöre doğru üflüyorum bozulma durumu olur mu? ASUS 23,6" VG24VQR 1MS(MPRT) 165HZ DP HDMI VA ,PIVOT CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da monitör bu (E-sigara)
Yok e sigara ise hiç olmaz yayıncılar içiyor zaten. Ama ben eski telefonun ekranına bile 30 saniye çakmak sürttüm yanık oluştu mendille sildim geçti yani ekrana hiç zarar gelmedi. Sigaradan ne olabilir ki. Hemde güncel monitöre yani.

Monitör bozulmaz ama sen bozulursun. Monitör bozulsa bile tamiri kolay, yedek parçası var, en olmadı yenisi alınır. Senin ise tamirin zor, yedek parçan neredeyse yok gibi bir şey ve aynından bir tane daha yok ki yenisini alasın. :D

Artık sigara ile bir konu açıldığında yok zararlı yok söyle olursun gibi saçma ifade kullanılması cok saçmalasmaya başlandı, birey zaten 18 yaşını devirdiyse faydasinida zararınida biliyordur, bu mesajlarla konuyu gereksiz yere doldurmayın.

Artık sigara ile bir konu açıldığında yok zararlı yok söyle olursun gibi saçma ifade kullanılması cok saçmalasmaya başlandı, birey zaten 18 yaşını devirdiyse faydasinida zararınida biliyordur, bu mesajlarla konuyu gereksiz yere doldurmayın.

Kime göre gereksiz? İçen o kişi doldurmuş olabilir 18'ini ama konuyu okuyan 18 yaş altı bir dolu kişi var değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı