Monitör tavsiyesi

hsynmeyveci

Kilopat
Merhaba,

ASUS ROG STRIX XG27wcs 27 inç 180Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast VA kavisli Gaming monitör.

Samsung Odyssey G65b LS27BG652euxuf 27" QHD 240Hz 1ms kavisli VA Gaming monitör.

Yukarıda paylaştığım 2 monitör arasında kaldım. Sizin de fikirleriniz nelerdir? Farklı bir monitör öneriniz varsa söylerseniz sevinirim. Özellikle kavisli istiyorum, bütçe 10 11 k yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

ASUS ROG STRIX XG27wcs 27 inç 180Hz 1ms 2K WQHD Adaptive Sync Fast VA kavisli Gaming monitör.

Samsung Odyssey G65b LS27BG652euxuf 27" QHD 240Hz 1ms kavisli VA Gaming monitör.

Yukarıda paylaştığım 2 monitör arasında kaldım. Sizin de fikirleriniz nelerdir? Farklı bir monitör öneriniz varsa söylerseniz sevinirim. Özellikle kavisli istiyorum, bütçe 10 11 k yorumlarınız ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
Asus Rog Strix modeli daha iyi. Ali Egemen arkadaşın önerdiği LG de iyi bir model o da tercih edilebilir (ben Asus olanı tercih ederdim tabi)

VA panel almanı tavsiye etmem IPS çok daha iyi.
Kavisli olup ıps panel var mı ki ?

Öneri için teşekkür ederim,neden curved model almamı önermiyorsunuz ?
Öneri için teşekkürler.
Asus Rog Strix modeli daha iyi. Ali Egemen arkadaşın önerdiği LG de iyi bir model o da tercih edilebilir (ben Asus olanı tercih ederdim tabi)
Öneri için teşekkür ediyorum neden herkes curved değilde IPS önerisinde bulunuyor ?

Son düzenleme:
Kavisli olup ıps panel var mı ki ?

Öneri için teşekkür ederim,neden curved model almamı önermiyorsunuz ?

Öneri için teşekkürler.

Öneri için teşekkür ediyorum neden herkes curved değilde IPS önerisinde bulunuyor ?
TN panellerde daha ''genelde'' daha hızlı tepki süresi gibi avantajları varken ips panellerin daha iyi görüş açıları, renk doygunluğu gibi konularda avantajları var.

Belli bir bütçeden sonra zaten tepki süresi ve hız konuları sorun olmayacak haliyle ips panel almak daha iyi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı