Monitör tavsiyesi

OZGGAMER

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar hangi monitör alınır ve neden alınır? Başka tavsiyeleriniz varsa yazabilirsiniz. Teşekkürler iyi bayramlar.

Fiyat sepette güzel düşüyor ama İtopya ile ilgili Şikayetvar'da bir sürü olumsuz yorum var kargoya verilmiyor gibisinden sorun yaşar mıyım?
Ben itopyadan aldım Kocaelide olduğum için 2 günde getirdiler. Bu arada Msi mag alacaksan monitörün parlaklığının sönük olduğunu bilerek al.

Ben İtopya'dan aldım Kocaeli'de olduğum için 2 günde getirdiler. Bu arada MSI MAG alacaksan monitörün parlaklığının sönük olduğunu bilerek al.

Nasıl yani parlaklık mı düşük?

Ben İtopya'dan aldım Kocaeli'de olduğum için 2 günde getirdiler. Bu arada MSI MAG alacaksan monitörün parlaklığının sönük olduğunu bilerek al.

Bursada'yım bende herhalde hızlı gelir.

Ben itopyadan aldım Kocaelide olduğum için 2 günde getirdiler. Bu arada Msi mag alacaksan monitörün parlaklığının sönük olduğunu bilerek al.
Birkaç gündür bu monitörü almayı bende planlıyorum. Baya bir araştırma yaptım herkes parlaklık düşük demiş. Karanlıkda bir sorun yaratıyormu?

Nasıl yani parlaklık mı düşük?

Bursada'yım bende herhalde hızlı gelir.
Şimdi ben daha önce 300 nit parlaklığı olan bir monitör kullanıyordum ve şuan kullandığım MSI bariz bir şekilde daha düşük parlaklığı var. Ve bu arada başta alırken bana çok çektirdi. Ekran sarımtırak oluyordu ayarlar sıfırlanıyordu falan ama onun bir çözümü var eğer sanada bu sorun çıkarsa bana yazabilirsin.

Birkaç gündür bu monitörü almayı bende planlıyorum. Baya bir araştırma yaptım herkes parlaklık düşük demiş. Gece ışığında bir sorun yaratıyormu?
Geceleri sorun edeceğini sanmıyorum monitörde bir ayar var MPRT diye, Onu açtığında parlaklık baya baya düşüyor. Tabii bunu önlemek için bazı yöntemler var Ekran kartının driverından fullemek gibi. Biraz kurtarıyor. Ama mesela güpegündüz ortamda oynayacaksan biraz zor oynarsın.

Anladım hocam odam karanlık zaten genelde şu an kullandığım monitör sıkıntılı bayağı eski onunda parlaklığı düşük zaten alışkınım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı